AVENGERS: INFINITY WAR Realizează Un Record La Încasări Şi Distruge Competiţia

AVENGERS: INFINITY WAR Realizează Un Record La Încasări Şi Distruge Competiţia

AVENGERS: INFINITY WAR Realizează Un Record La Încasări Şi Distruge Competiţia în primul weekend de la lansarea sa în cinematografe.

Întrebarea este nu dacă filmul Avengers: Infinity War, este un mare succes, ci cât de mare este succesul filmului celor de la Marvel. Și după acest sfârșit de săptămână, vedem că primul film ce duce la concluzia finală a Universului Cinematic Marvel, este deja un succes răsunător, cel puţin din punct de vedere financiar. Cei de la Marvel şi Disney au reușit să cucerească, fără drept de apel, boxoffice-ul. Producţia Avengers: Infinity War, ce s-a lansat în acest week-end, a înregistrat cel mai bun debut global din toate timpurile. Încasările de la sfârșitul de săptămână, au adus peliculei 725 milioane de dolari. Producţia mamut, a detronat, astfel, filmul Fast And Furious 7, care a avut încasări de 543 milioane de dolari în primul week-end de la lansare. Şi probabil, ar trebui să menţionăm că Avengers: Infinity War, încă nu a avut premiera în China și Rusia, ţări în care se află două dintre cele mai mari piețe pentru consumatorii de film. Avengers: Infinity War, a ajuns în weekend-ul trecut şi pe marile ecrane din România, dar mai important de atât, este faptul că în Statele Unite, a avut încasări de 282 milioane de dolari, sumă ce depăşeşte recordul deţinut până acum de filmul Star Wars: The Force Awakens.Întrebarea cea mai importantă din acest moment este dacă filmul Marvel, va susţine acest succes şi în săptămânile viitoare. Pe de o parte, nu are prea multe filme concurente pentru următoarele câteva săptămâni. Majoritatea studiourilor s-au ferit să lanseze produse cinematografice în această perioadă, doar cu mici excepţii cum ar fi Tully și comedia Overboard. Acestea fiind spuse, Avengers: Infinity War, nu va câştiga titlul pentru cel mai bun film al anului, spre deosebire de filmul Black Panther, care a prosperat în timp, cu o imagine distinctivă, unică şi distractivă. Nu știm dacă filmele viitoarelor săptămâni, vor dăuna încasărilor pentru Avengers 3, dar totuşi credem că publicul va fi dornic să vadă şi filme precum Deadpool 2, care va avea premiera pe 18 Mai. La nivel internațional, Infinity War, a dominat incontestabil, în ciuda faptului că va ajunge pe piaţa din China doar pe 11 Mai.
În acest moment, este dificil de prevăzut un film ce să doboare aceste recorduri, cu excepția următorului film Avengers sau poate Star Wars: Episodul IX, deoarece în ambele cazuri, oamenii vor să vadă cum se termină povestea principală. În ambele căzuri, Disney câștigă.

În boxoffice, a fost o competiție acerbă în rândul filmelor din top 5. A Quiet Place, continuă să fie pe locul 2, cu un total cumulat de 148 milioane de dolari, ceea ce este destul de uimitor pentru un film cu un buget de 17 milioane de dolari. Pe al treilea loc, s-a plasat I Feel Pretty, care a câștigat încă 8 milioane de dolari. Pe locul al patrulea s-a clasat Rampage, filmul cu Dwayne Johnson care a mai câștigat 7 milioane de dolari în acest weekend. Și într-o altă victorie Marvel, Black Panther, s-a întors în Top 5, câştigând un plus de 4 milioane de dolari în cea de-a unsprezecea săptămână de la lansare.

BOXOFFICE: 27 APRILIE - 30 APRILIE 2018

Pozitia Filmului In Clasament:Încasările Weekend:Total Încasări Globale:
1. AVENGERS: INFINITY WAR282,438,300 $725,000,000 $
2. A QUIET PLACE10,650,000 $148.000,000 $
3. I FEEL PRETTY8,130,000 $29,669,634 $
4. RAMPAGE7,105,000 $77,976,022 $
5. BLACK PANTHER4,381,000 $688,670,820 $
Date Furnizate De Box Office Mojo


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.