Filmul CAPTAIN MARVEL Îl Va Întineri Digital Pe SAMUEL L. JACKSON Cu 25 De Ani

Filmul CAPTAIN MARVEL Îl Va Întineri Digital Pe SAMUEL L. JACKSON Cu 25 De Ani

Filmul CAPTAIN MARVEL Îl Va Întineri Digital Pe SAMUEL L. JACKSON Cu 25 De Ani alături de un alt personaj principal din Universul Marvel.

Știm de ceva vreme, că acţiunea viitorului film Captain Marvel, are loc în anii 90, ceea ce înseamnă că va evita toate chestiile şi speculaţiile legate de finalul filmului Avengers: Infinity War.

Captain Marvel va fi o poveste de origine despre personajul Carol Danvers (Brie Larson), un pilot al forțelor aeriene ce este prinsă din întâmplare într-un război intergalactic între rasele extraterestre Kree și Skrull, unde ajunge să câștige superputeri. De asemenea, mai ştim că în filmul Captain Marvel, revin două personaje importante în peisajul Marvel: Nick Fury (Samuel L. Jackson) și agentul Phil Coulson (Clark Gregg).
Întrebarea principală ce se află în mintea tuturor fanilor este, oare cum se va ocupa cei de la Marvel de aspectul acestor personaje în versiunea lor mai tânără? Simplu, prin manipulare digitală.  Vorbind cu cei de la site-ul /Film, Kevin Feige, șeful mare de la Marvel Studios, a confirmat că acest proces de întinerire digitală, va fi prezent pentru aceste două personaje, pe parcursul întregului film:
– Ei bine, cred că această opțiune este destul de uimitoare. Şi cred că având la dispoziţie această tehnologie, este un lucru firesc să o folosim. Aceasta va fi prima producţie în care vom avea parte de un personaj de acest gen pentru întregul film, spre deosebire de o simplu cadru dintr-o anumită perioadă de timp.Cei de la Marvel, s-au jucat cu această procedură digitală la imaginea lui Michael Douglas în filmele Ant-Man și cu personajul lui Kurt Russell din Guardians Of The Galaxy Vol. 2. Dar încercarea lor de a realiza un film întreg cu două personaje întinerite digital, va fi o sarcină foarte grea. Nu cu mult timp în urmă, în TRON Legacy, s-a încercat acelaşi lucru cu personajul actorului Jeff Bridges, și sinceri să fim, lucrurile nu prea au mers bine.
Dar, de atunci a trecut aproape un deceniu și tehnologia a parcurs un drum lung.

Filmările pentru Captain Marvel, sunt acum terminate. Starul filmului, Brie Larson, a împărtășit această veste cu o fotografie postata pe twitter, împreună cu un calendar ce dezvăluie că filmările principale s-au terminat vineri, 6 Iulie. Marvel Studios, a anunţat oficial începerea producţiei pe 26 Martie, ceea ce înseamnă că Captain Marvel, a fost în producţie aproape trei luni. Totuşi, ştim că la fiecare film Marvel, filmări suplimentare sunt adăugate mai târziu, după ce realizatorii văd primele materiale pe care le-au adunat în timpul producției.

Captain Marvel va fi primul film al celor de la Marvel Studios, care are în centrul atenţiei un super-erou de sex feminin, după Ant-Man And The Wasp, film care a marcat de fapt apariţia primei femei în rolul unui side-kick.
Captain Marvel, are loc în anii ’90 și va fi astfel primul prequel al celor de la Marvel.

Captain Marvel (Brie Larson)

Captain Marvel, ajunge în cinematografe pe 8 Martie 2019, iar vedetele filmului Lee Pace, Ben Mendelsohn, Jude Law, Djimon Hounsou, Gemma Chan și Annette Bening.Puteţi vedea în clipul de mai jos, cum a fost întinerit personajul lui Kurt Russell din Guardians Of The Galaxy Vol. 2.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.