IDRIS ELBA Antagonist Pentru DWAYNE JOHNSON Şi JASON STATHAM În HOBBS AND SHAW

IDRIS ELBA Antagonist Pentru DWAYNE JOHNSON Şi JASON STATHAM În HOBBS AND SHAW

IDRIS ELBA Antagonist Pentru DWAYNE JOHNSON Şi JASON STATHAM În HOBBS AND SHAW filmul derivat din populara franciză Fast And Furious.

Interpretul personajului Heimdall din filmele Marvel, starul Idris Elba se pregăteşte să-i necăjească pe Dwayne Johnson şi Jason Statham în filmul spin-off Fast And Furious, intitulat Hobbs And Shaw. Dacă încă nu ştiai, cei de la Universal Pictures, vor extinde franciza Fast And Furious, cu succes. Adică, un film derivat din această populară franciză, ce va avea în rolurile principale două din personajele interpretate de Dwayne Johnson (Luke Hobbs) şi Jason Statham (Deckard Shaw). Detaliile despre acţiunea filmului, sunt încă limitate, cu excepția faptului că Idris Elba va juca rolul unui antagonist ce intenționează să răstoarne orice plan al fostului agent de securitate diplomatică Luke Hobbs și al veteranului militar devenit mercenar, Deckard Shaw.Această ştire despre distribuţia filmului, vine la doar câteva zile după adăugarea actriţei Vanessa Kirby, care va interpreta rolul sorei lui Deckard, care se întâmplă să fie sora lui Owen Shaw. În plus față de statutul de soră, personajul lui Vanessa Kirby, este un agent MI5, ce va interveni în relaţiile complicate dintre cele două personaje principale. Povestea familiei Shaw, se transformă într-una interesantă, deoarece avem o combinație de foști ofițeri şi foşti militari de elită, dar mai ales foşti mercenari și ofițerii britanici de contrainformații ce se ocupă cu securitate internă. Iar pe lângă toate astea, o avem pe şefa familiei, Shaw Magdelene, interpretată de Helen Mirren, care cu siguranţă îşi va face apariția în viitorul film.


Filmul Hobbs And Shaw, este programat să îşi înceapă producția în această toamnă.
Evident, de scenariu filmului se va ocupa tot Chris Morgan, cel care este un colaborator regular al seriei încă de la producţia The Fast And The Furious: Tokyo Drift.
În scaunul regizorului se va afla David Leitch (Deadpool 2, Atomic Blonde).

Idris Elba - "Luther" (2015) Season 4În ceea ce îl privește pe Idris Elba, el este în prezent ocupat cu producția serialului de comedie a celor de la Netflix, intitulat Turn Up Charlie, un proiect în care Idris Elba va juca şi pe care l-a creat chiar el, fiind producător executiv. Povestea urmează personajul titular, un dj DJ care are sarcina de a o îngriji pe fiica prietenului său celebru.

Producţia filmului a fost amânată pentru a se potrivi cu orarul aglomerat de lucru al lui Dwayne Johnson, şi va ajunge pe marile ecrane în Iulie 2019.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.