STAR WARS EPISODE IX Va Readuce Personaje Precum LEIA Şi LUKE SKYWALKER

STAR WARS EPISODE IX Va Readuce Personaje Precum LEIA Şi LUKE SKYWALKER pentru a încheia saga completă a familiei în ultimul episod al noii trilogii.

Lista oficială a distribuţiei pentru filmul Star Wars: Episodul IX, include personaje ce le credeam cu toţii dispărute în Star Wars: The Last Jedi, precum Mark Hamill (Luke Skywalker) şi Carrie Fisher (General Leia).

Probabil ăsta este cel mai interesant lucru ce trebuia să ne atragă atenţia. Şi probabil faptul că filmările pentru Episodul 9, vor începe pe 1 August. Este atât de greu de crezut că noua trilogie a familiei Skywalker, a început cu mai puțin de trei ani în urmă, odată cu lansarea filmului The Force Awakens. Iată că povestea se apropie de concluzia sa finală. Cineastul J.J. Abrams, care l-a înlocuit pe fostul regizor Colin Trevorrow în toamna trecută, îşi propune să termine nu doar povestea pe care a început-o, dar eventual şi saga în întregime.
Lucasfilm, a anunţat lansarea lui Star Wars: Episode IX pentru luna Decembrie 2019, unde va replica, probabil, succesul de la boxoffice al mult discutatului The Force Awakens și The Last Jedi.
Multe s-au schimbat în peisajul Star Wars. The Last Jedi, a polarizat audiența și a făcut ca publicul să fie în două tabere distincte, lucru ce a dus la dezbateri interminabile de furie, chiar şi în ziua de astăzi. În plus, Solo: A Star Wars Story, a fost destul de slab la performanţele boxoffice, devenind primul eșec al francizei.Mark Hamill (Luke Skywalker) şi Carrie Fisher (General Leia) - The Last Jedi
A fost întotdeauna o presiune foarte mare asupra ultimului film din această nouă franciză, dar probabil, franciza se află într-un loc mai provocator din cauza stării actuale. J.J. Abrams și echipa lui, şi-au început lunga călătorie. Lucasfilm a anunțat oficial că Star Wars Episode 9, îşi va începe producția în luna august. Ei au profitat de această ocazie pentru a dezvălui principali actori ai distribuției. O serie de veterani ai acestei noi francize, precum Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Anthony Daniels și Billie Lourd, vor fi asaltaţi de nou-veniții Naomi Ackie, Richard E. Grant şi Keri Russell.
După cum am anunţat şi noi anterior, Billy Dee Williams, îşi va relua rolul Lando Calrissian, și probabil, cea mai mare surpriză: ambii gemeni Skywalker vor apărea în Episodul 9.
Mark Hamill, se întoarce ca rolul Luke Skywalker, iar Carrie Fisher va apărea postum, în rolul Leia, prin intermediul cadrelor filmate deja şi neutilizate din filmul The Force Awakens.
J.J. Abrams și Lucasfilm, au deja reputația de a fi foarte secretoşi în ceea ce privește proiectele viitoare, așa că este un lucru bun să aflăm atât de devreme că Luke și Leia vor apărea în Episodul IX.
În cazul lui Luke, multă lume presupune că personajul va apărea sub forma unei fantome pentru a împărtăși secrete ale Forţei cu Rey.

Mark Hamill (Luke Skywalker) şi Carrie Fisher (Leia)Cu siguranță vor fi multe alte surprize în Star Wars Episode 9.
Transparența legată de personajul Leia, nu ar trebui decât să aducă un grad de mister viitorului film, mai ales că toată lumea era curioasă să vadă cum regizorul J.J. Abrams, se va ocupa de această situație delicată.

Star Wars: Episodul IX, ajunge în cinematografe pe 20 Decembrie 2019

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.