Prima Imagine Din HOBBS AND SHAW Anunţă Începerea Filmărilor Pentru SpinOff-ul FAST AND FURIOUS

Prima Imagine Din HOBBS AND SHAW Anunţă Începerea Filmărilor Pentru SpinOff-ul FAST AND FURIOUS

Prima Imagine Din HOBBS AND SHAW Anunţă Începerea Filmărilor Pentru SpinOff-ul FAST AND FURIOUS în care se vor confrunta Dwayne Johnson şi Jason Statham.

Actorii Dwayne Johnson și Jason Statham, s-au hotărât să se despartă de cursul original al francizei Fast And Furious pentru a încerca o abordare diferită pentru cele două personaje care au apărut în ultimele două filme ale longevivei francize.  Personajele Luke Hobbs și Deckard Shaw, ne vor lua prin surprindere în noul film derivat din principala franciză Fast And Furious, care va începe post-producţia pentru cel de al nouălea film, anul viitor.

Totuşi, divizia oficialilor de la Universal Pictures, a planificat un alt curs pentru populara franciză. Universal a hotărât că un film despre cele două personaje Hobbs şi Shaw, ce s-au evidenţiat în această poveste, ar fi o ideea bună. Povestea originală se bazează pe aventurile fostului agent de securitate diplomatică Luke Hobbs și pe viaţa veteranului militar, devenit mercenar şi mai apoi condamnat, Deckard Shaw.
Deși detaliile suplimentare despre acest film, sunt încă ținute secret, ne aşteptăm la ceva schimbări în următoarele luni, deoarece au început filmările pentru acest spin off Fast And Furious.Prima imagine de la filmarile Hobbs And Shaw : Jason Statham si regizorul David-Leitch
În timp ce suntem siguri că spin-off-ul cu cifra octanică ridicată nu va fi în alb și negru, această primă imagine cu siguranță arată elegant, chiar și fără stropi de culoare. Dwayne Johnson a comentat imaginea în care apare co-starul său Jason Statham, ce arată fantastic.  Alături de Jason Statam în imagine, se află chiar regizorul viitorului film, David Leitch, cel care a coordonat succesul Deadpool 2. Dacă filmul Hobbs și Shaw, va continua performanțele la boxoffice ale francizei Fast And Furious, cei de la Universal Pictures, ar putea avea în mânecă încă un as ce ar putea valora miliarde de dolari.  Chris Morgan este arhitectul scenarist al francizei, cel care s-a ocupat de toate filmele Fast And Furious, încă de la filmul Tokyo Drift. El a realizat scenariul şi pentru acest film, ce îl are în scaunul regizoral pe David Leitch (Deadpool 2).

IDRIS ELBA Antagonist Pentru DWAYNE JOHNSON Şi JASON STATHAM În HOBBS AND SHAW
De asemenea, în Hobbs And Shaw, vor mai juca Vanessa Kirby și Idris Elba, deși rolurile lor încă nu au fost dezvăluite oficial.

Filmul ce încearcă să se desprindă de povestea principală din Fast And Furious, intitulat deocamdată Hobbs And Shaw, ajunge în cinematografe pe 2 August 2019.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.