Noua Imagine Din HOBBS & SHAW O Prezintă Pe Sora Băieţilor Răi

Noua Imagine Din HOBBS & SHAW O Prezintă Pe Sora Băieţilor Răi

Noua Imagine Din HOBBS & SHAW O Prezintă Pe Sora Băieţilor Răi ce va fi interpretată în acest spinoff Fast And Furious de Vanessa Kirby.

Personajele Luke Hobbs și Deckard Shaw, ne vor lua prin surprindere în noul film derivat din principala franciză Fast And Furious, care va începe post-producţia pentru cel de al nouălea film, anul viitor.  Povestea originală se bazează pe aventurile fostului agent de securitate diplomatică Luke Hobbs și pe viaţa veteranului militar, devenit mercenar şi mai apoi condamnat, Deckard Shaw.

Dwayne Johnson, care se pare că a preluat datoria exclusivă de promotor al filmului derivat din franciza Fast And Furios, a dezvăluit prima imagine cu actriţa Vanessa Kirby din filmul Hobbs And Shaw.  Actriţa, care a explodat de talent în serialul hit al celor de la Netflix, The Crown, asta înainte să-şi demonstreze abilitățile în Mission: Impossible Fallout, este pregătita să o joace pe Hattie Shaw, agentul MI6 şi sora personajului interpretat de Jason Statham, Deckard Shaw.Jason Statham, a declarat că relația personajului său cu sora sa, precum și cu mama sa (Helen Mirren), sunt foarte bine închegate în acest film, şi că toate astea, împreună cu relaţia lor cu antagonistul filmului interpretat de Idris Elba, vor fi o parte integrantă a poveştii fantastice, o viziune extraordinară a regizorului David Leitch.
Comentarile lui Dwayne Johnson la această imagine, ne tachinează cu mult umor şi o poveste ce este încă în dezvoltare, o mitologiei ce va răsări din acest nou film.  El ne spune că sora lui Deckard, ajunge să facă echipă cu Luke Hobbs.  Mâhnirea lui Deckard, îl face pe Dwayne Johnson foarte fericit.
-„Dar ceea ce mă face mai fericit, este apariţia acestei actrițe trăznite în rolul unei fete foarte frumoase şi sălbatice din filmul nostru. Construim franciza pas cu pas.” a mai declarat Dwayne Johnson.

Dwayne Johnson (Luke Hobbs) si Vanessa Kirby (Hattie Shaw)
În afară de faptul că Idris Elba joacă rolul personajului negativ, nu se ştie prea multe despre intriga filmului Hobbs And ShawDwayne Johnson, arată a fi în formă maximă, pregătit pentru a face faţă provocărilor nebune, ce provin dintr-un scenariu conceput de veteranul francizei Chris Morgan, cel care a conceput scenariile pentru toate filmele din acest univers, încă de la filmul Tokyo Drift.

Filmul ce încearcă să se desprindă de povestea principală din Fast And Furious, intitulat deocamdată Hobbs And Shaw, ajunge în cinematografe pe 2 August 2019.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.