Primul Trailer CHARLIE'S ANGELS Prezintă Noua Echipă De Acţiune

Primul Trailer CHARLIE’S ANGELS Prezintă Noua Echipă De Acţiune

Primul Trailer CHARLIE’S ANGELS Prezintă Noua Echipă De Acţiune în frunte cu actriţa Kristen Stewart sub indicaţiile regizorale ale lui Elizabeth Banks.

Actriţa devenită regizoare, Elizabeth Banks, aduce înapoi Îngerii Lui Charlie pentru o nouă generație.
Reinventarea serialului din ani ’70, a fost în discuții de câțiva ani încoace, dar, de la debutul său de televiziune din anii 1970, Charlie’s Angels, a fost reinventat de două ori.
Primul reboot a fost filmul din 2000 și continuarea lui din 2003 cu Drew Barrymore, Lucy Liu și Cameron Diaz.
Cea de-a doua încercare, mai puțin reușită, a fost un serial de televiziune cu același nume, care abia a durat câteva episoade în 2011.

În viziunea îndrăzneață a regizoarei Elizabeth Banks, actriţele Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska, sunt principalele protagoniste a acestui remake, ce lucrează pentru misteriosul Charles Townsend, a cărui agenție de securitate și investigație s-a extins la nivel internațional.   Cu cele mai inteligente și mai bine instruite femei din întreaga lume, există acum o echipă de Îngeri ce au preluat cele mai dificile misiuni.Scenariul filmului este realizat de regizoarea Elizabeth Banks, dintr-o poveste concepută de Evan Spiliotopoulos și David Auburn.    Noua adaptare a seriei de televiziune din anii ’70, va avea o coloană sonoră ce va include noi hit-uri muzicale interpretate de Ariana Grande, Miley Cyrus si Lana Del Rey, şi promite multă acţiune în ritmuri moderne.

Iar dacă sezonul de vară de anul trecut ne-a învățat ceva, este că publicul nu mai poate fi convins cu filme bazate pe „nume cunoscute”.   Asta ar putea spune veşti proaste pentru Charlie’s Angels, noul film de acțiune a lui Elizabeth Banks.   Oricum va fi, timpul va spune dacă acest film şi vă găsii o audiență.
Cel puțin, Elizabeth Banks a adunat o distribuție interesantă.

Actriţele Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska.
Filmul de acţiune mai are în distribuţie actori ca Patrick Stewart, Djimon Hounsou, Noah Centineo, Sam Claflin și Jonathan Tucker.

Charlie’s Angels ajunge în cinematografe pe data de 15 Noiembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.