Primul Trailer JUMANJI: THE NEXT LEVEL Îl Pune Pe DANNY DeVITO În Corpul Lui DWAYNE JOHNSON

Primul Trailer JUMANJI: THE NEXT LEVEL Îl Pune Pe DANNY DeVITO În Corpul Lui DWAYNE JOHNSON

Primul Trailer JUMANJI: THE NEXT LEVEL Îl Pune Pe DANNY DeVITO În Corpul Lui DWAYNE JOHNSON şi pe Danny Glover în corpul lui Kevin Hart.

Cu 18 luni în urmă, producţia Jumaji: Welcome To The Jungle, a surprins pe toată lumea când s-a dovedit a fi un adevărat succes.   Comedia de aventură a lui Jake Kasdan, a fost plină de umor luând logica jocurilor video și aruncând o tonă de comedie spre privitor.   Un sequel a fost rapid anunţat, iar acum avem Jumanji: The Next Level, o continuare a filmului care se întoarce în jocul video blestemat, cu câteva noutăți interesante.

Multă vreme s-a speculat că viitorul film Jumanji, va schimba lucrurile prin punerea în scenă a actorilor Alex Wolff, Madison Iseman, Ser’Darius Blain și Morgan Turner. Dar nu am fi putut anticipa că Danny DeVito și Danny Glover, vor ajunge să intre în joc. În Jumanji: The Next Level, Danny DeVito joacă rolul bunicului lui Wolff, în timp ce Danny Glover este prietenul său, care se întâmplă să fie în casă exact când jocul se defectează și suge pe toată lumea. Martha, ajunge înapoi în corpul lui Ruby Roundhouse (Karen Gillan), Anthony al lui Blain este profesorul Sheldon Oberon (Jack Black), în timp ce Danny DeVito și Danny Glover se vor juca în corputile lui Dr. Bravestone (Dwayne Johnson) și, respectiv, Franklin Finbar (Kevin Hart).Jumanji 3, tocmai a schimbat jocul cu sosirea celor doi actori veterani.   Septuagenarii, nu par a fi oameni care s-ar apropia de jocurile video, dar s-au lăsat atraşi în lumea junglei magice a jocului Jumanji. Şi asta este probabil cea mai bună mişcare pe care putea să o facă o continuare atât de anticipată. Doi bunici ce se întâmplă să se afle în aceeași casă atunci când jocul Jumanji funcționează defectuos, ce sunt schimbaţi în corpurile lui Dwayne Johnson și Kevin Hart.
Așa e, Jumanji: The Next Level, este un film întreg în care Dwayne Johnson, îl va imita pe Danny DeVito.

Deja această continuare arată ca o surpriză plăcută, asta după ce Dwayne Johnson, a surprins audienţa cu abilitatea lui de a emula un băiat adolescent vulnerabil. Iată că de data aceasta îl vom vedea cum va încerca să să îl imite pe Danny DeVito. Kevin Hart, are şi el o misiune grea în această continuare, unde va trebui să fie un adevărat Danny Glover. În timp ce restul lucrurilor rămân cam la fel, gaşca trebuie să se împace din nou pentru a-i găsi pe Spencer (Wolff) şi Bethany (Iseman), acum dispăruţi în mod misterios.
Şi evident, ce ar fi jocul Jumanji fără Rhys Darby, ghidul jocului, Nigel.

Jake Kasdan, se întoarce în spatele camerelor de filmat ca regizor, iar scenariul este conceput din nou de Scott Rosenberg și Jeff Pinkner.

Jumanji: The Next Level, ajunge în cinematografe pe 13 Decembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.