Noul Trailer TOP GUN: MAVERICK Vă Conduce În Zona De Pericol

Noul Trailer TOP GUN: MAVERICK Vă Conduce În Zona De Pericol

Noul Trailer TOP GUN: MAVERICK Vă Conduce În Zona De Pericol al unei noi generații de piloți de vânătoare instruite de personajul interpretat de Tom Cruise.

Cel mai recent trailer pentru filmul Top Gun: Maverick, ne duce și mai adânc în povestea din mult așteptata continuare a filmului care a făcut din Tom Cruise, un superstar internațional.

Filmul original Top Gun, ne spunea povestea unui grup de tineri piloți ai Marinei, care au trecut printr-un moment intens la antrenamentele şcolii de piloţi Topgun.  Produs de legendări susţinători ai filmelor de acțiune Don Simpson și Jerry Bruckheimer și regizat de regretatul Tony Scott, Top Gun, a fost unul dintre cele mai mari hit-uri ale box office-ului din 1986.  Chiar şi așa, este un lucru destul de bizar că producătorii avut nevoie de 34 de ani pentru a realiza o continuare. Top Gun: Maverick, îl readuce în prim plan pe pilotul de vânătoare interpretat de Tom Cruise, Pete „Maverick” Mitchell, care s-a instalat în rolul de instructor, predând arta de a zbura, unei noi generații de piloți ce include nume ca Bradley „Rooster” Bradshaw, interpretat de Miles Teller, fiul prietenului lui Maverick, copilotul Goose (Anthony Edwards), care a fost ucis într-un accident nefericit în filmul original.În filmul mult aşteptat Top Gun: Maverick, mai joacă Jennifer Connelly, Jon Hamm, Ed Harris și Val Kilmer, care se întoarce în rolul rivalului lui Maverick, Iceman. Filmul este regizat de Joseph Kosinski (Oblivion), dintr-un scenariu conceput de Peter Craig, Justin Marks, Eric Warren Singer și colaboratorul de multă vreme al lui Tom Cruise, Christopher McQuarrie.  McQuarrie a scris The Usual Suspects și a scris și regizat ultimele două filme Mission: Impossible, astfel încât implicarea lui nu este cu siguranță un semn rău.

Încă nu suntem foarte siguri despre ce este acest film, în afară de a spune faptul că Maverick, este un pilot desăvârşit, lucru pe care îl știam deja.
Suntem siguri că pentru cei de la Paramount, există factor de nostalgie la care apelează acest film, dar, probabil studiourile în general, ar trebuie să învețe că apelând doar la nostalgie, nu va fi de ajuns pentru a realiza un succes.
Faptul că Top Gun a a fost un succes răsunător în urmă cu treizeci de ani, nu înseamnă că vă rezona automat cu publicul de astăzi.
Terminator: Dark Fate și Charlie’s Angels, sunt două exemple recente care au eşuat lamentabil în acest sens.

Top Gun: Maverick, vă ajunge în cinematografe începând din 26 Iunie 2020.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.