Filmările Pentru MISIUNE: IMPOSIBILĂ 7 Oprite Din Cauza Problemelor Legate De Corona Virus

Filmările Pentru MISIUNE: IMPOSIBILĂ 7 Oprite Din Cauza Problemelor Legate De Corona Virus

Filmările Pentru MISIUNE: IMPOSIBILĂ 7 Oprite Din Cauza Problemelor Legate De Corona Virus în timp ce echipajul filmului, a fost trimis acasă.

Nici nu au început bine filmările pentru Mission: Impossible 7, că ele au şi fost suspendate.
Așteptata continuare a francizei, avea în plan să înceapă producția cu trei săptămâni de filmare în Veneția, Italia, dar echipajul a fost trimis acasă și planurile s-au oprit din cauza răspândirii Corona virusului.
Un focar s-a răspândit în Italia și guvernul a oprit toate adunările publice.

Efectele Corona Virusului în ItaliaCa răspuns, Paramount Pictures a lansat o declarație cu privire la planurile de filmare ce au fost modificate:
– „Din precauție şi pentru siguranța și bunăstarea distribuției și a echipajului nostru și pentru a respecta eforturile guvernului local de a interzice orice adunare publică că răspuns la amenințarea corona virusului, modificăm planul de producție pentru cele trei săptămâni ale noastre. Prima etapă a filmărilor din Veneția, este momentan oprită. În timpul acestei pauze, vom permite echipajului să se întoarcă acasă până la noi ordine. Vom continua să monitorizăm această situație și vom lucra alături de funcționarii din domeniul sănătății și ai guvernului, pe măsură ce criza evoluează. ”

Detaliile despre filmările pentru Mission: Impossible 7 au fost păstrate în secret până în prezent. După ce a condus cu succes ambele filme Mission: Impossible – Rogue Nation și Fallout ca scriitor și regizor și a lucrat la Mission: Impossible – Ghost Protocol ca scenarist, Christopher McQuarrie, este angajat să scrie și să regizeze atât Mission: Impossible 7, cât și Mission: Impossible 8. Până acum, McQuarrie a confirmat că Nicholas Hoult, Hayley Atwell, Shea Whigham și Pom Klementieff, se alătură distribuţiei.
Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby și Simon Pegg au confirmat că vor reveni alături de starul francizei Tom Cruise.

Tom Cruise şi regizorul Christopher Mcquarrie la premiera celui mai recent film Mission: Impossible - FalloutNu este clar unde altundeva va filma Christopher McQuarrie, dar nu este prima dată când a fost nevoit să modifice planurile pentru un film din mers. McQuarrie, a intrat în franciză odată cu filmul Ghost Protocol, a conceput, scris și regizat Rogue Nation. Am crede că regizorul este deja obişnuit cu aceste mici întreruperi.
Acesta este procesul de realizare a unui film Mission: Impossible.

Însă sănătatea și siguranța echipajului şi mai ales al distribuţie, stau pe primul loc. Va fi interesant să vedem dacă producția va mai realiza secvențele planificate să fie filmate în Italia sau se va muta cu totul în altă parte.

Mission: Impossible 7, ar trebui să ajungă în cinematografe pe data de 23 iulie 2021.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.