Primul Trailer CANDYMAN Revitalizează Legenda Urbană

Primul Trailer CANDYMAN Revitalizează Legenda Urbană

Primul Trailer CANDYMAN Revitalizează Legenda Urbană în continuarea filmului de groază din 1992, produs și co-scris de Jordan Peele.

MGM a lansat trailerul oficial pentru filmul Candyman, continuarea spirituală a filmului de groază din 1992 cu același nume, în care a jucat Tony Todd în rolul criminalului ce avea ataşat un cârlig de mână.
Primul trailer pentru Candyman, pare să prezinte aproape toate întorsăturile și transformările noii preluări asupra materialului. Chiar dacă este o poveste de familie la bază, acestă nouă abordare, are totuşi câteva modificări importante.

În această vară, câștigătorul premiului Oscar, Jordan Peele, dezvăluie o nouă abordare asupra legendei urbane despre cel mai urât coşmar al vostru: Candyman.  Regizoarea Nia DaCosta, coordonează această continuare contemporană a clasicului film cult.De când îşi amintesc, oamenii din cartierul Cabrini Green din Chicago, au fost terorizaţi de o poveste cu fantome despre un criminal supranatural cu un cârlig în loc de mână, chemat de cei îndrăzneți să-i repete numele de cinci ori într-o oglindă. În zilele noastre, la un deceniu după ce ultimele dintre turnurile Cabrini au fost dărâmate, artistul Anthony McCoy – interpretat de Yahya Abdul-Mateen II – și iubita sa, curatorul galeriei Brianna Cartwright – interpretată de Teyonah Parris – se mută într-un apartament de lux din Cabrini, locul blestemat.

O întâlnire întâmplătoare cu un vechi rezident al cartierului Cabrini, îl expune pe Anthony la natura tragico-oribilă a adevăratei povești din spatele lui Candyman. Nerăbdător să-și păstreze statutul în lumea artei din Chicago, Anthony, începe să exploreze aceste detalii macabre în studioul său, deschizând fără să știe, o ușă către un trecut complex ce dezlănțuie un val teribil de violență ce îl pune pe Anthony pe un curs de coliziune cu destinul.

Candyman Poster (2020)
Detaliile despre intriga filmului Candyman, produs și co-scris de Jordan Peele, au fost păstrate sub tăcere până în prezent.  Producția filmului a început în august 2019, iar trailerul este în sfârșit aici pentru a ne bucura de acest thriller cu veleităţi de film de groază.

Candyman, ar trebui să ajungă în cinematografe prin luna Iunie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.