Primele Imagini Din DUNE Noua Ecranizare Regizată De Denis Villeneuve

Primele Imagini Din DUNE Noua Ecranizare Regizată De Denis Villeneuve

Primele Imagini Din DUNE Noua Ecranizare Regizată De Denis Villeneuve care a adunat una din cele mai fabuloase distribuţii recente.

Totul pare a fi într-o stare groaznică prin lume în acest moment.
Totuşi venim cu o veste bună, ce ne reaminteşte că filmele vor reveni la un moment, în punctul normal.

Primele imagini din viitoarea adaptare a legendarei poveşti SF, Dune, adaptare ce este regizată de Denis Villeneuve, au ajuns online.  Cineastul filmelor Sicario și Blade Runner 2049, a avut curajul să se înhame la o sarcină grea şi abordează o adaptare a unei epopei science-fiction scrisă de Frank Herbert.

Trebuie să precizăm că filmările principale au fost finalizate anul trecut. Acum, este timpul să înceapă campania de marketing.

Timothee Chalamet, îl interpretează pe Paul Atreides
Actorul nominalizat la Oscar, Timothee Chalamet, îl interpretează pe Paul Atreides, iar aceste imagini, ne prezintă câteva din costumele fantastice ale acestui univers.
Prima imagine, îl găsește pe Paul Atreides, pe planeta sa natală: Caladan.

Povestea din Dune, ne prezintă familia Atreides ce este forţată să părăsească planeta natală Caladan, pentru a prelua conducerea planetei Arrakis, fiind amenințați de rivalii lor din casa Harkonnen. Dar, pe măsură ce forțe răuvoitoare declanşează un conflict cu privire la aprovizionarea exclusivă a planetei cu cea mai prețioasă resursă existentă – o marfă capabilă să deblocheze cel mai mare potențial al omenirii – numai cei care își pot învinge teama vor supraviețui.Noua ecranizare a romanului Dune, este cel mai îndrăzneţ proiect din anul 2020, iar regizorul Denis Villeneuve a explicat că povestea autorului Fank Herbert, este una din preferatele sale.

Regizorul Denis Villeneuve, a adunat una din cele mai fabuloase distribuţii din memoria recentă, având parte de actori ca Timothée Chalamet în rolul lui Paul Atreides, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, David Dastmalchian, Stephen Henderson, Charlotte Rampling, Jason Momoa, și Javier Bardem.

Legendarul compozitor Hans Zimmer va realiza coloana sonoră a filmului Dune, iar dacă cineva se îndoieşte de această ecranizare, fiţi siguri că Denis Villeneuve și distribuția sa stelară,  sunt gata să ne uimească.Villeneuve, se va reuni cu editorul lui favorit Joe Walker, veteranul cu care a colaborat la filmele Blade Runner 2049 și Arrival, unul dintre cei mai buni editori din industria cinematografică.

DUNE, va ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.