HALE BERRY În Filmul SF Al Lui Roland Emmerich Intitulat MOONFALL

HALE BERRY În Filmul SF Al Lui Roland Emmerich Intitulat MOONFALL

HALE BERRY În Filmul SF Al Lui Roland Emmerich Intitulat MOONFALL unde o forță misterioasă deviază Luna de pe orbita din jurul Pământului.

Halle Berry a semnat recent un contract ce o plasează într-unul din rolurile principale ale filmului Moonfall, epopeea scifi ce va fi regizată de Roland Emmerich, care a fost achiziționată de Lionsgate la sfârșitul anului trecut.

Filmul, ne va prezenta o situaţie deosebită unde o forță misterioasă aruncă Luna de pe orbită și o trimite pe un curs de coliziune cu Pământul. Cu doar câteva săptămâni înainte de impact și împotriva oricărei probabilități, o echipă de specialişti se lansează într-o misiune imposibilă, lăsându-i în urmă pe toți cei pe care îi iubesc și riscă totul pentru a ateriza pe suprafața lunii pentru a salva planeta de la anihilare.Halle Berry
Actriţa Halle Berry, se alătură actorului Josh Gad, care a fost anunțat anterior ca parte a distribuției.
Actrița câștigătoare a premiului Oscar, va juca rolul unei femei astronaut, transformată în administrator, care deține un indiciu despre această catastrofă iminentă.

Roland Emmerich, Harald Kloser și Spenser Cohen, au co-scris şi realizat scenariul filmului Moonfall, pe care Roland Emmerich îl produce prin firma sa Centropolis Entertainment.
Producătorii executivi ai acestei producţii SF, sunt Dennis Wang, James Wang, J.P. Pettinato, Marco Shepherd, Ute Emmerich, Carsten Lorenz și Stuart Ford.

Josh Gad
Principalul subiect al filmului Moonfall, va fi aventura unui echipaj spațial care vă călătorii spre Lună, după ce a fost lovită de un asteroid, astfel încât aşteptăm alte ştiri despre completarea distribuţiei filmului în următoarele săptămâni.

Producția şi filmările principale pentru Moonfall, urmează să înceapă în această toamnă la Montreal.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.