WILL SMITH Şi JOEL EDGERTON Vor Reveni În BRIGHT 2 Ce Va Fi Regizat De Louis Leterrier

WILL SMITH Şi JOEL EDGERTON Vor Reveni În BRIGHT 2 Ce Va Fi Regizat De Louis Leterrier

WILL SMITH Şi JOEL EDGERTON Vor Reveni În BRIGHT 2 Ce Va Fi Regizat De Louis Leterrier pentru acelaşi celebru canal de streaming, Netflix.

Regizorul Louis Leterrier, este în negocieri pentru a regiza continuarea Bright 2.
Evident filmul este în braţele celor de la Netflix, ceea ce înseamnă că Will Smith și Joel Edgerton, vor reveni la rolurile lor din primul film.

David Ayer, a regizat filmul original, care a fost scris de Max Landis.
Este posibil ca David Ayer să nu revină, dar a contribuit la scrierea scenariul alături de Evan Spiliotopoulos.
Ayer, revine şi în rol de producător al filmului Bright 2, alături de Eric Newman și Bryan Unkeless.
Deși Max Landis, scenaristul primului film, nu este implicat cu această continuare, se așteaptă să-şi păstreze anumite credite, deoarece el a creat personajele.

Detaliile despre intriga filmului sunt păstrate secret deocamdată, deși este de așteptat ca acțiunea să se desfășoare pe scena internațională de data aceasta.Will Smith şi Joel Edgerton in BRIGHT (2017)
În 2017, când filmul Bright a debutat pe Netflix, acesta a devenit rapid cel mai vizionat film original produs de compania de streaming şi a obținut peste 60 de milioane de vizualizări. Desigur, baza de abonați a celor de la Netflix, a luat amploare de atunci, mai ales în ultimele câteva luni, deoarece oamenii rămân în case pe fondul pandemiei corona virusului. Drept urmare, filmul lui Chris Hemsworth, Extraction, a stabilit recent un nou record de vizionări, cu peste 90 de milioane de vizionări în primele sale patru săptămâni de la lansare.

Netflix, tocmai a anunțat o continuare a filmului Extraction, așa că nu este surprinzător faptul că Bright 2, primește un nou update.

Louis Leterrier - The Dark Crystal: Age Of Resistance
Iar Louis Leterrier, este o afacere bună pentru cei de la Netflix, având în vedere experiența sa cu filme precum The Incredible Hulk, Now You See Me și Clash Of The Titans.

El lucrează deja pentru Netflix, regizând toate cele 10 episoade din serialul The Dark Crystal: Age Of Resistance, pe care l-a produs.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.