PREMIERELE LUNII IANUARIE 2018

Premiera în România: 05.01.2018

Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în the Further. Parapsihologul Dr. Elise Rainier, se confruntă cu cel mai înfricoșător și personal coșmar, în propria sa casă. Sidekicks Specs și Tucker se alătură acesteia în încercarea de a scăpa de spiritele malefice.

Regia: Adam Robitel
Distribuţie:   Spencer Locke, Lin Shaye, Caitlin Gerard
Gen film:  Horror, Mister, Thriller

VEZI TRAILERUL:

Premiera în România: 05.01.2018

Jocuri Secrete, aduce povestea campioanei olimpice la schi Molly Bloom, care – timp de un deceniu – s-a aflat în spatele celor mai exclusiviste şi costisitoare partide de poker, asta înainte de a fi arestată în toiul nopţii de către 17 agenţi FBI echipaţi din cap până în dinţi. Printre jucătorii săi se numărau staruri hollywood-iene, vedete sportive, magnaţi americani iar spre surprinderea ei chiar şi reprezentanţi ai mafiei ruseşti. Singurul sau aliat este de fapt Charlie Jaffey, avocatul determinat să o apere şi cel care avea să afle că Molly, este mult mai mult decât zvonurile vehiculate publicului în paginile tabloidelor.

Regia:   Aaron Sorkin
Distribuţie:   Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera
Gen film:  Biografic, Dramă

VEZI TRAILERUL:

Premiera în România: 05.01.2018

Trei infractori de carieră se trezesc captivi într-un depozit, cu oamenii legii pe urmele lor. Ceea ce nu ştiu incă este că o ameninţare mai mare se află chiar în depozit..

Regia: Paul Solet
Distribuţie:  Adrien Brody, Antonio Banderas, John Malkovich, Alexandra Dinu
Gen film:  Crimă, Dramă, Thriller

VEZI TRAILERUL:Premiera în România: 12.01.2018

Happy End este drama contemporană a unei familii care se stabileşte în Calais, Franţa, pe fondul severei crize a refugiaţilor.

Regia: Michael Haneke
Distribuţie:   Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, Mathieu Kassovitz, Fantine Harduin, Franz Rogowski
Gen film:  Dramă

VEZI TRAILERUL:

Premiera în România: 12.01.2018

Tragicomedia din spatele lui Tommy Wiseau, un outsider al industriei cinematografice al cărui vis a fost dintotdeauna acela de a fi acceptat de industria hollywood-iană ca un veritabil realizator de film. Un Artist Numit Dezastru, transformă această realitate într-un tribut adus prieteniei, libertăţii de exprimare artistice şi visurilor aparent imposibile devenite realitate. Are la bază bestseller-ul lui Greg Sestero despre realizarea „dezastruosului” film cult „The Room”, care a făcut istorie drept „cel mai bun film prost făcut vreodată”.

Regia:  James Franco
Distribuţie:  Dave Franco, James Franco, Seth Rogen, Ari Graynor, Alison Brie
Gen film:  Comedie, Dramă, Istoric

VEZI TRAILERUL:

Premiera în România: 12.01.2018

În acest thriller plin de adrenalină Liam Neeson este Michael, un agent de vânzări care, pe drumul zilnic spre casă cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație. Forțat să soluționeze contracronometru un puzzle mortal, Michael va descoperi un plan criminal, și se va trezi prins fără voie într-o conspirație cu miză criminală, atât pentru el, cât și pentru ceilalți pasageri din tren.

Regia: Jaume Collet-Serra
Distribuţie:  Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Sam Neill
Gen film:  Crimă, Mister, Thriller

VEZI TRAILERUL:Premiera în România: 12.01.2018

Ce se întâmplă când, în încercarea de a găsi o rezolvare la problema suprapopulării planetei, oamenii de știință norvegieni descoperă o modalitate de a micșora oamenii până ajung la 13 cm înălțime, omenirea având la dispoziție 200 de ani pentru a face tranziția completă la o lume în miniatură.  Paul Safranek (Matt Damon) și soția lui, Audrey (Kristen Wiig) , se hotărăsc să lase în urmă existența stresată din Omaha pentru a se micșora și a se muta într-o comunitate populată numai de mini-oameni.

Regia: Alexander Payne
Distribuţie:   Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau, Kristen Wiig, Rolf Lassgård
Gen film:  Comedie, Dramă, SF

VEZI TRAILERUL:

Premiera în România: 19.01.2018

La patruzeci de ani, Adrien dă dovadă de atâta imaturitate, încât iubita lui, Maude, se gândeşte serios să-l părăsească.
Ea are treizeci şi cinci de ani şi visează la o familie. Ca să-şi recâştige mare iubire a vieţii, Adrien se hotărăşte să deschidă o creşă la domiciliu chiar în viitorul fost apartament conjugal.
Acesta este începutul unei improbabile experienţe educative.

Regia: Maxime Govare
Distribuţie:   Vincent Elbaz, Laurence Arn, Jean François Cayrey, Grégory Fitoussi
Gen film:  Comedie

VEZI TRAILERUL:

Premiera în România: 19.01.2018

Filmul relatează o poveste adevărată, de la începutul celui de-al doilea război mondial, când capitularea Franței era iminentă. Fiindcă forțele naziste păreau de neoprit, iar armata aliată era încolțită pe plajele din Dunkirk, soarta Europei occidentale se află în mâinile nou numitului prim-ministru britanic, Winston Churchill. Acesta duce o luptă pe două fronturi, pe cel intern, iar pe plan extern are de luat decizia de a duce negocieri de armistițiu cu Hitler, salvând, astfel, națiunea britanică de costul unui război, sau de a merge înainte cu războiul, deși acesta pare deja pierdut.

Regia: Joe Wright
Distribuţie:   Gary Oldman, Lily James, Kristin Scott Thomas
Gen film:  Biografic, Dramă, Istoric

VEZI TRAILERUL:

Premiera în România: 19.01.2018

Filmul spune povestea lui Tudor și a Cristinei. Cei doi duc o viaţă de cuplu obişnuită, fără alte griji aparente, altele decât cele inerente, legate de creşterea şi educaţia copiilor: Maria (5 ani) şi Ilie (7 ani). Într-o duminică dimineaţă, Tudor iese cu copii în parcul din apropierea blocului. Într-o clipă de neatenţie a tatălui, Maria dispare. Împreună cu alţi părinţi, Tudor o caută frenetic prin zonă. 30 de minute mai târziu, Tudor anunţă poliţia. Maria este considerată, oficial, dispărută.

Regia: Constantin Popescu
Distribuţie:   Bogdan Dumitrache, Iulia Lumânare, Constantin Dogioiu, Stefan Raus
Gen film:  Dramă

VEZI TRAILERUL:

Premiera în România: 19.01.2018

Planul jafului suprem porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant department al poliţiei din Los Angeles. Atunci când găştile de infractori au şi insigne de poliţişti, te întrebi dacă pericolul real îl reprezintă hoţii sau forţele de ordine. Viața unei unităţi de elită a Departamentului Şerifului din districtul L.A. ce este personal legată de cea mai de succes gaşcă de hoţi de bancă, este pe cale să se ciocnească atunci când gaşca de hoţi plănuieşte cel mai mare jaf la Banca Federală a Rezervelor din centrul Los Angeles-ului. Gerard Butler, este liderul unității de elită a polițiștilor.

Regia: Christian Gudegast
Distribuţie:   Gerard Butler, Jordan Bridges, Evan Jones, 50 Cent, Maurice Compte
Gen film:  Acţiune, Dramă, Mister, Thriller

VEZI TRAILERUL:

Premiera în România: 26.01.2018

La sfârșitul evenimentelor din Maze Runner: The Scorch Trials, Thomas (Dylan O’Brien), se pregătea să lupte cu organizaţia WCKD pentru a o salva Minho şi pentru a încerca să o ucidă pe Dr. Ava Paige (Patricia Clarkson). Dar, pentru asta, el are nevoie de ajutorul armatei rebelilor. Finalul epic al seriei Maze Runner, Thomas conduce grupul său din Luminiș în ultima și cea mai periculoasă misiune de până acum. Pentru a-și salva prietenii ei trebuie să intre în Ultimul Oraș ce se dovedește a fi cel mai periculos dintre toate. Oricine scapă cu viață va obțne răspunsuri la întrebările pe care cei din Luminiș le-au pus încă de la început.

Regia: Wes Ball
Distribuţie:   Thomas Brodie-Sangster, Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Walton Goggins, Rosa Salazar
Gen film:  Acţiune, SF, Thriller

VEZI TRAILERUL:

Premiera în România: 26.01.2018

The Killing of a Sacred Deer, se concentrează pe un tânăr cu sete de răzbunare, un medic care trebuie să ia o decizie importantă, și familia lui care trebuie să lupte pentru a supraviețui. Steven și Anna formează o familie perfectă: ambii sunt medici respectați, el chirurg, ea oftalmolog, au doi copii, Bob și Kim, și o viață înconjurată de lux. Pe de altă parte, Steven leagă o prietenie cu Martin, un copil orfan de tată pe care chirurgul îl va lua sub aripa sa protectoare. Cu toate acestea, lucrurile nu vor fi cum au fost înainte.

Regia:  Yorgos Lanthimos
Distribuţie:   Nicole Kidman, Colin Farrell, Raffey Cassidy
Gen film:  Horror, Mister, Thriller

VEZI TRAILERUL: