TOP 10 Filme Esenţiale De CRĂCIUN Pe Care Trebuie Să le Vezi

Top 10 Filme De Crăciun (Partea A Doua)​

În fiecare an, există filme speciale ce indiferent de starea în care suntem, ne vor introduce în spiritul fantastic al sărbătorilor de iarnă, iar astăzi, avem o listă cu unele din cele mai reuşite filme pentru Crăciun, realizate de-a lungul timpului.

The Santa Clause (1994)

The Santa Clause
Cunoscut la noi sub titlul de Cine este Moş Crăciun?, filmul regizorului John Pasquin, încearcă să răspundă la întrebarea: cine este de fapt Moş Crăciun? Cum coboară el pe horn, mai ales atunci când nu ai sobă? Cum vizitează toate casele din lume într-o singură noapte? Şi cât de mare este sacul cu daruri pe care-l poartă acesta? Tim Allen este Scott Calvin, un tată divorţat care are relaţii destul de dificile cu fiul său Charlie, până când soarta îl transformă în Moş Crăciun, atunci când adevăratul Moş Crăciun cade de pe acoperiş şi se accidentează.

Arthur Christmas (2011)

Comedia de familie animată a celor de la Sony Pictures Animation, dezvăluie incredibilul adevăr despre Moş Crăciun: cum împarte acesta toate cadourile într-o singură noapte. Moş Crăciun, are parte de tehnologie ultramodernă şi direct din baza sa sofisticată de operaţii de la Polul Nord, controlează fiecare secundă magică de crăciun, mai ales că tradiţionala sanie cu reni, s-a transformat într-o sofisticată navă de zbor, ce seamănă cu un OZN invizibil. Însă anul acesta misiunea dă greş, căci un copil din sutele de milioane de pe Pământ a fost uitat şi nu îşi va primi cadoul. Este ocazia perfectă pentru Arthur, fiul cel mai tânăr al lui Moş Crăciun, să devină erou fără voie. Ajutat de bunicul său şi de un elf pe nume Bryony, el va porni într-o cursă contra-cronometru pentru ca ultimul cadou să ajungă la destinaţie înainte de ivirea zorilor.

A Christmas Carol (2009)

A Christmas Carol (2009)​

Animaţia fantastică intitulată O poveste de Crăciun, este o minunată adaptare a romanului lui Charles Dickens despre un bătrân avar care trebuie să întâlnească fantomele Crăciunului trecut, a Prezentului şi a Viitorului apropiat, pentru a-l ajuta să reînvie bunătatea din inima lui rece şi zgârcită. Fantomele îi amintesc faptul că s-a obişnuit să fie un om morocănos, dar şi consecinţele refuzului de a se strădui să devină un om mai bun. În apropierea Crăciunului, cea mai veselă zi a anului, Scrooge îşi dă seama de contrastele personalităţii sale şi de consecinţele acestora. Jim Carrey joacă patru roluri diferite în această nouă versiune a filmului „A Christmas Carol”, ce merită vizionată odată pe an.

Miracle On 34th Street (1947)

Kris Kringle, este un gentleman bărbos în vârstă, ce seamănă izbitor cu Moș Crăciun. Şi pentru că marele magazin Cole’s, avea nevoie de un Moş, iar el se potrivea perfect cu descrierea postului, devine în scurt timp cel mai iubit om din New York. Susan, o fetiţă drăgălaşă şi mama ei, manager la Cole’s, par a fi singurele care nu cred în Moş Crăciun. Nici managerii magazinului concurent nu cred şi chiar ii înscenează moşului comiterea unei infracţiuni pentru a fi arestat sau închis într-un ospiciu. Dar, aşa cum ştim cu toţii, Moş Crăciun există, iar de Crăciun mai mult ca oricând, e timpul miracolelor.It's A Wonderful Life (1946)

Cel mai iubit actor de la Hollywood colaborează cu regizorul favorit al Americii, nemuritorul Frank Capra, pentru a da naştere unuia dintre cele mai populare filme din întreaga lume şi o producţie ce rămâne una din cele mai valoroase filme de Crăciun. O viaţă minunată, este filmul care te umple de bună-dispoziţie, avându-l în rolul principal pe inegalabilul James Stewart în rolul lui George Bailey, omul care primeşte cel mai frumos dar de Crăciun. Această minunată poveste de Crăciun, rămâne unul dintre filmele favorite ale tuturor timpurilor, atât în viziunea publicului, cât şi în opinia criticilor de film.