Scaparea Filmului Wolverine Pe Internet – Greseala Intentionata Sau Eroare?

Dupa cum multi dintre voi stiu deja, productia originala X-Men Origins: Wolverine a fost piratata, cu o luna inainte de lansarea oficiala.

Stiu ca intrebarea fireasca e : 

-„cum se poate asa ceva, mai ales la un film cu mega buget si cu siguranta un produs de boxoffice?”
Noi nu sunt convinsi ca „eroarea” este chiar o scapare, nu suntem siguri ca cineva chiar a avut acces la pelicula intreaga, fie ea si neterminata, doarece lipseau din bucata piratata efectele CGI.
Desi oficial anuntul a fost de piratare si studioul 20th Century Fox a apelat la FBI pentru a elucida cazul, (cititi articolul de la BBC NEWS), noi credem ca a fost o manevra de promovare cum nu se putea mai bine gandita, o metoda de manipulare in masa a multimii, manevra ce va da roade odata ce filmul va avea lansarea oficiala.

Studioul 20th Century Fox cat si The Federation Against Copyright Theft suspecteaza ca, un angajat al casei de productie australiene Rising Sun Pictures, cea care urma sa finalizeze efectele CGI si productia filmului, a distribuit ilegal o copie a filmului neterminat pe mai multe site-uri p2p, ceea ce e putin probabil doarece la filmele cu mega bugete, casa de productie a efectelor speciale, primeste doar franturi din film, doar acele bucati ce trebuie prelucrate CGI si nu primeste filmul intreg.

Parerea noastra e cu totul alta : greseala a fost intentionata (au mai fost cazuri in trecut).
Si asta doar din cauza ca 20th Century Fox avea in san frica infrangeri la boxoffice, care ar fi putut sa o „incaseze” de la alte mari productii, care se lanseaza in acelasi timp.
In fond si la urma urmei publicitatea negativa e cea mai productiva.
Stim sigur ca cei care au vazut varianta nefinalizata a filmului, or sa vrea sa vada si varianta FINALA a filmului , ce va aparea luna viitoare, doar pentru ca producatorii si oficiali de studio, au declarat deja ca varianta finala a filmului va fi foarte diferita fata de cea pirata.

X-Men Origins: Wolverine are data oficiala de lansare pe 29 Aprilie anul acesta.
Asa ca … va invitam la cinema sa vedeti diferenta dintre cele doua variante!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.