Pe scurt : Stirile Inceputului De Saptamana!

Cateva stiri pe scurt despre filmul „24”, zvonuri despre Star Trek 2, Ghost Rider, Les Miserables, Playing The Field au aparut online!

Poducatorul Howard Gordon a declarat ca filmul „24” este in asteptare pentru moment, desi tratative pentru film sunt in desfasurare. 

Simon Pegg (cel care a jucat in Star Trek: The Future Begins ca si Scotty) a dat un tweet despre continuarea „Star Trek”, declarand ca : „Vorba vine cum ca scenariul nou pentru Star Trek 2 este EXTRAORDINAR, iar eu deabea astept sa il citesc si sa incepem filmarile!!!!”…”
O sursa apropiata de studiourile Paramount spune ca cei de la studio nu au vazut inca scenariul pentru Star Trek 2, dar acestia sunt deja dispusi sa cheltuiasca bani pe pre-productie pentru continuarea Star Trek.

Nicolas Cage confirma faptul ca continuarea la „Ghost Rider” va include o secventa originala cu totul noua si neasteptata, care va surpride fanii.

Regizorul filmului „King’s Speech”, Tom Hooper, a dezvaluit ca a primit o oferta de a regiza ” Iron Man 3″ dar ca a refuzat.Shane Black este acum regizorul filmului. Tom Hooper este in schimb in scaunul regizoral pentru o noua adaptare a „Les Miserables„.

Gerard Butler a semnat pentru un rol principal intr-o comedie sportiva despre fotbal intitulata „Playing The Field„.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.