Robert De Niro Si Jason Statham Fac Echipa In Filmul Killer Elite

Pentru ca se apropie toamna si filmul Killer Elite va avea premiera luna viitoare, aruncati o privire la combinatia dintre Robert De Niro, Jason Statham si Clive Owen intr-un atragator cocktail de actiune.

Bazat pe cartea scrisa de Ranulph Fiennes, The Feather Men, care se zice ca e bazata pe fapte reale, Killer Elite are un scenariu scris de regizorul filmului Gary McKendry, care pare sa fi produs un film de actiune destul de eficient pentru cei trei actori, judecand dupa recentul trailer lansat.

Killer Elite este un film plin de actiune, aventura si spionaj ce il are in centrul atenţiei pe Danny (Jason Statham), unul dintre cei mai bine pregatiti agenti ai fortelor Servicilor Speciale Aerine Britanice (SAS).
Danny iese din exil pentru a executa o misiune imposibila de razbunare pe uni fosti membri SAS si liderul lor Spike (Clive Owen), si in acelasi timp o misiune de salvare a fostului sau mentor, Hunter (Robert De Niro).
Danny si echipa sa trebuie sa doboare o intreaga celula de asasini inainte ca rezultatul actiunilor acestora sa declanseze un colaps la nivel politic.

In timp ce Killer Elite poate fi nimic mai mult decat un film de actiune mediu, totusi exista ceva interesant in vizionarea lui Robert De Niro in plina actiune, mai ales ca acesta este alaturi de actorul care a definit acest gen de filme din ultimi ani, Jason Statham.

Avand in vedere ca Jason Statham a avut deja un film decent in acest an The Mecanic, iar anul viitor ar putea avea mai mult de trei, inclusiv Echelon, Parker alaturi de Jennifer Lopez, si The Expendables 2, ar trebui sa-i acordam credit actorului care ofera intotdeauna un fel de actiune violenta si dura, si faptului ca fanii lui sunt intotdeuna alaturi de el, chiar si atunci cand filmul in care joaca nu reuseste sa impresioneze prea mult.

Elite Killer ajunge in cinematografe incepand cu data de 22 Septembrie 2011.

4 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.