Primul Trailer Si Primele Imagini Oficiale Din American Pie : Reunion

Urmatorul film din seria faimoasa de comedii American Pie se numeste Reunion si are parte acum de primele imagini oficiale ale distributiei originale reunite, si de un prim trailer.
Stim de ceva vreme ca American Pie va avea parte de o revenire, si ca intentia este de a reuni membrii distributiei originale, si ca scriitorii Jon Hurwitz si Hayden Schlossberg (Harold & Kumar) au scris scenariul pentru American Reunion, fapt ce nu face decat sa confirme ca vom vedea o continuare mai hilara a celui mai celebru film cu adolescenti al tuturor timpurilor.

Noul film din franciza, American Reunion, care ar fi oficial cel de-al patrulea film American Pie cu distributia originala, dar filmul numarul opt intr-o franciza care a lansat unele continuari direct pe DVD, trateaza in acelasi mod hilar, subiectul reveniri gasti intregi acasa in Michigan pentru reuniunea lor de liceu.

Primele imagini din American Reunion au ajuns online si ne arata toata gasca la aproximativ opt ani de la ultimul film numit American Wedding.
O galerie de imagini despre American Pie nu ar fi completa fara mama lui Stifler, asa ca este si ea prezenta.

Primul trailer pentru American Reunion, este mai mult un preview al unei scene ce demonstreaza inca odata ca Jim (Jason Biggs) inca nu a invatat sa inchuie usile si ca copii nu trebuie sa vada acest film.

In film mai joaca Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nichols, Eddie Kaye Thomas, Tara Reid, Mena Suvari, Eugene Levy, Jennifer Coolidge si Shannon Elizabeth.

American Reunion va ajunge in cinematografe incepand cu data de 6 Aprilie 2012.

Video: 'American Reunion' movie trailer (mature)

2 comentarii

  1. pariez ca va fi cireasa de pe tort numai din acest trailer care presupun ca va fi ca in celelalte episoade inceputul filmului :))

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.