Transformers 4 Si 5 Fara Shia LaBeouf Dar Cu Jason Statham

Zvonuri despre urmatoarele doua productii din seria Transformers spun ca vor fi filmate simultan iar scenaristul Ehren Kruger declara ca protagonistul principal ar putea fi Jason Statham.
Franciza care aduce atatea milioane de dolari in conturile producatorilor si al studiourilor, hit-ul de la box-office care i-a facut pe cei de la Paramount sa devina entuziastmati de o continuare Transformers, spera sa ofere de data asta chiar o doza dubla.
Imediat dupa premiera ultimului film Transformers, au aparut zvonuri cum ca cei de la Hasbro sunt nerabdatori sa al aduca inapoi pe regizorul Michael Bay in spatele camerei de filmat pentru a mai realiza un film Transformers.

Ultimele raportare spun ca planul este mult mai complex de atata si ca de fapt sunt luate in considerare ideii pentru filmarea unui al patrulea si chiar al cincilea film simultan, asa cum s-a mai facut anterior chiar de catre cei de la Warner Bros cu Matrix sau cum cei de la Disney au facut cu al doilea si al treilea film Pirati Din Caraibe.

Scenaristul de la Transformers: Dark Of The Moon, Ehren Kruger a declarat ca are mai multe ideii pentru urmatoarele filme si ca de fapt chiar in momentul de fata se cauta scenaristi noi pentru continuarile Transformers.
Scenaristul mai spune ca decizia de a filma intr-o singura bucata amandoua filmele, este de fapt o decizie financiara pe termen lung.

Imediat dupa premiera ultimului film din seria Transformers, Shia LaBeouf a declarat ca nu va mai juca intr-un alt film din aceasta franciza, si surse apropiate de producatori si din interoirul studiourilor spun ca de fapt sunt interesati de Jason Statham pentru urmatoarele doua filme, dar ca inca nici o oferta oficiala nu a fost facuta.

Cu ultimul film avand incasari de peste 1 miliard de dolari, suntem siguri ca cei ce decid soarta urmatoarelor doua filme, vor lua o decizie favorabila, si ca se va face un angajament masiv atat pentru echipa de productie, cat si pentru distributia viitoarelor filme.

In trecut, Michael Bay si-a declarat dorinta de a merge mai departe, si de a nu mai continua cu aceste doua continuari Transformers, de fapt regizorul a specificat ca nu ar mai regiza nici un film legat de aceasta franciza.
La urma urmei, daca Michael Bay va intra in negocieri prelungite, suntem mai mult decat siguri ca va reveni in scaunul de regizor al celor doua filme ce se anunta a fi deja, foarte controversate si cu un buget ridicol de imens.

5 comentarii

  1. Eu cred ca Shia ar trebui sa joace si in urmatoarele 2 filme,ce-l putin ca seria Transformers sa se termine cu personajul principal care a jucat si in celelalte 3 filme.Pentru ca strica tot farmecul…Tin cu Shia:))

  2. Cumva ma bucur ca Shia LaBeouf a luat aceasta decizie, una inspirata pentru cariera lui.

    De la Michael Bay, nu am mari asteptari, cred ca va accepta sa regizeze si urmatoarele 2 filme din serie, la urma urmei totul se rezuma la cantitate si mai putin la calitate.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.