Urmatorul Proiect Al Regizorului Bryan Singer Este Battlestar Galactica

Regizorul Bryan Singer (X-Men Firt Class) a declarat ca nu este afectat de anularea proiectului sau Excalibur si ca are de gand sa se ocupe mai mult de dezvoltarea filmului pentru marile ecrane, adaptare dupa celebrul Battlestar Galactica, creat de Glen A. Larson.
Pentru ca majoritatea oamenilor aparent nu au un interes deosebit pentru legenda Regelui Arthur, Warner Bros a anulat cele doua proiecte anterioare ce se aflau in dezvoltare, doua filme despre aceeasi legenda, amandoua avand acelasi titlu, Excalibur, unul avandu-l ca regizor pe Bryan Singer, iar celalalt pe Guy Ritchie.

Bryan Singer

Trebuie mentionat aici ca cele doua filme erau doar in stadiul de dezvoltare, conceptie si creatie, ceea ce inseamna ca amandoua proiectele urmau sa aiba parte de o prezentare catre studio, care urma sa aleaga scenariul si conceptia cea mai valida din punct de vedere comercial si atractiv vizual.

Ulterior, in urma unor sondaje de popularitate facute de Warner Bros, sondaje ce se fac intotdeuna inaintea dezvoltari unui proiect major, ambele proiecte au fost anulate in favoarea filmului Arthur si Lancelot ce va fi regizat si dezvoltat de David Dobkin, si care urmeaza sa inceapa filmarile in luna ianuarie, cu o data de lansare stabilita pentru 15 martie 2013.

Cu toate acestea, regizorul Bryan Singer nu este foarte afectat de pierderea proiectului Excalibur.
El are o multime de alte proiecte in curs de dezvoltare, si spune ca anularea lui Excalibur i-a permis sa-si indrepte atentia spre adaptarea filmului de lung metraj Battlestar Galactica.
Urmatorul film al regizorului Brian Singer, Jack The Giant Killer, este o adaptare ce se vrea un blockbuster in 3D, inspirat si adaptat dupa celebra poveste Jack Si Vrejul De Fasole, si are data de lansare stabilita pe 15 iunie 2012.

Iată ce a declarat Singer celor de la SFX despre Excalibur si Battlestar Galactica:
Da, din pscate, Excalibur nu mai va fi”, spune regizorul 
„Am fost foarte entuziasmat de acest proiect initial, si sunt un fan al filmului lui John Boorman (Excalibur 1981) iar intentia mea a fost de a-l realiza dupa ce Jack The Gian Killer ar fi fost terminat.
Proiectul a fost cu Warner Bros, dar a picat din cauza ca un alt proiect despre Regele Arthur a fost mai rapid dezvoltat decat Excalibur, practic, a fost doar mult mai pregatit pentru a ajunge mai rapid in productie decat proiectul nostru.
Acesta este motivul pentru versiunea a filmului Excalibur a sfarsit prin a fi anulat.
Dar atunci cand s-a intamplat, timpul liber de care am dispus, mi-a permis sa trec direct la proiectul in curs de dezvoltare Battlestar Galactica, care promit si cred ca va fi foarte interesant „

Titlul Battlestar Galactica creat de Glen A. Larson, poate fi confuz pentru unii, deoarece exista mai multe versiuni: versiunea originala din 1978, o mini serie TV continuare, realizata in 1980, si mai apoi remake-ul din 2003 care a avut parte de un prequel de scurta durata numit Caprica.

Din ceea ce stim deocamdata, versiunea regizorului Bryan Singer va apela la versiunea originala din 1978, aceasta miscare fiiind una destul de dificila pentru regzior, deoarece versiunea serialului din 2003 este cel mai popular show TV din franciza Battlestar Galactica, iar cei ce nu au vazut versiunea originala s-ar putea sa renege originile povesti.

In serialul tv original din 1978, fortele coloniale umane au fost de acord sa faca pace cu dusmanii lor de moarte Cylonii, atunci cand un atac surpriza distruge cea mai mare parte a flotei spatiale.
Ramasitele coloniei umane formeaza un grup de nave de defensiva fiind ultimele ramasite ale rasei umane aflate pe ultimul crucisator spatial ramas, numit Battlestar Galactica.
Ei decid sa plece intr-o aventura ce are ca scop gasirea unei planete ce poate sustine viata umana, o planeta fondata de un trib de colonisti, o planeta numita Pamant, in timp ce Cylonii continua sa-i caute si sa-i atace.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.