Doua Spoturi TV Noi Pentru John Carter Dezvaluie Batalii Epice Si Actiune

Doua noi spoturi TV incearca sa va explice de ce super-productia sci-fi fantasy John Carter merita atentia cuvenita, si ce proportii epice poate oferi unei asemenea productii un regizor premiat cu Oscar.

Putem fi de acord ca avem incredere in regizorul premiat cu Oscar, Andrew Stanton, si in filmul de fantezie sci-fi 3D cu mega-buget John Carter, si suntem de acord ca aceste doua trailere pe care urmeaza sa vi le prezentam aduc o imbunatatire remarcabila fata de primul teaser trailer pe care productia l-a avut, plus ca cele doua noi spoturi tv includ unele scene de lupta noi, precum si scene de actiune nemaivazute pana acum.
Datorita celor de la Yahoo Movies, aceste doua spoturi TV pe care le puteti vedea mai jos, sunt convenabil impreunate intr-un singur fisier video.

Cele doua noi spoturi TV fac putina lumina in mintea celor care se intrebau inainte de asta, ce naiba se intampla in aceasta lume creata de Edgar Rice Burroughs, si scot in evidenta aspectele epice pe care productia incearca sa le aduca pe marile ecrane intr-o adevarata incercare de a realiza o serie sau o trilogie de aventurii fantastice cu aspecte science fiction ce-i va face pe uni sceptici sa ridice din sprancene.
Ne intrebam totusi daca aceste aspecte ale viitorului film John Carter nu sunt difuzate putin cam devreme, filmul fiind la aproximativ trei luni distanta de premiera si avand parte deja de un al doilea trailer grandios la inceputul acestei luni.

Dupa cum am mai spus si in alte randuri, filmul este bazat pe povestea lui John Carter, un personaj din romanul A Princess of Mars, publicat pentru prima data in 1917, unde fostul capitan John Carter (Taylor Kitsch), care este inexplicabil transportat pe Marte si devine implicat intr-un conflict de proportii epice alaturi de locuitorii planetei, inclusiv Tars Tarkas (Willem Dafoe) si captivanta Printesa Dejah Thoris (Lynn Collins).
Intr-o lume ce se afla la un pas de colaps, John Carter isi redescopera umanitatea atunci cand isi da seama ca supravietuirea planetei Barsoom (Marte) si a locuitorilor sai sta in mainile lui.

Filmul sci-fi John Carter, va ajunge in cinematografe anul viitor pe data de 9 Martie, fiind convertit in 3D.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.