Primul Trailer Oficial Pentru G.I. Joe: Retaliation Aduce Schimbari Majore

In primul trailer oficial pentru sequelul G.I. Joe Retaliation, Bruce Willis si Dwayne Johnson formeaza o echipa puternica, si aduc pe marile ecrane o continuare ce pare schimbata din toate punctele de vedere.
Inca de la inceputul anului va anuntam ca un sequel pentru G.I. Joe: The Rise of Cobra este in dezvoltare, si desi nu erau mari sperante ca acesta sa ajunga pe ecrane in 2012, iata ca minunea s-a intamplat si Retaliation a devenit cu certitudine o asteptata continuare a filmului original ce a fost regizat de Stephen Sommers in 2009.

Cu un buget mult mai mic decat primul film, Retaliation incearca sa se axeze mai mult pe actiune, decat pe efectele speciale cu care filmul initial ne-a luat ochii.
Sub bagheta regizorului Jon M. Chu (Justin Bieber: Never Say Never, Step Up 3D), sequelul incearca sa ne introduca in atmosfera clasica a francizei G.I. Joe, o atmosfera ce se bazeaza in principiu pe actiune si poveste cu intorsaturi ciudate si personaje calite in forte speciale ce fac parte din aceasta organizatie secreta.

G.I. Joe Retaliation aduce in prim plan povestea cam de unde a lasat-o filmul initial, de data aceasta, echipa G.I. Joe confruntandu-se cu Zartan, complicii sai, si liderii lumii pe care acesta ai are sub influenta lui.
Primul trailer pentru acest sequel, arata destul de bine, are staruri in actiune, o poveste buna, si o introducere ce ofera un fior ciudat atunci cand ne prezinta imagini cu Casa Alba ocupata.

Complotul principal ramane acelasi, doar cu alt antagonit, de data aceasta G.I. Joe confruntandu-se cu eluzivul Zartan, care devine principalul motiv pentru care membri echipei sunt atrasi in acest conflict mondial, cu datoria de a salva lumea de la un alt dezastru.
Ramasi fara echipa in urma unei tradari, Dwayne Johnson (Roadblock) si ceilalti supravietuitori, apeleaza la Bruce Willis (Generalul Joe Colton), personajul original GI Joe, cel care in benzile desenate originale din ani ’80 este cel ce formeaza prima echipa GI Joe, pentru a duce la bun sfarsit misiunea de razbunare si in acelasi timp de inlaturare a lui Zartan de la putere.

Contrar unelor zvonuri despre revenirea unor personaje din primul film, se pare ca G.I. Joe Retaliation, nu va re-aduce pe ecrane nume din trecut in afara de cateva, iar probabil cea mai notabila intoarcere la acest sequel fiind Channing Tatum, care oricum isi va face aparitia doar in primele minute ale filmului.

Retaliation este produs de Hasbro, si va fi a doua parte din franciza bazata pe linia de jucarii iconice GI Joe, avand un scenariu scris de Rhett Reese si Paul Wernick, are in distributie staruri ca : Bruce Willis, Dwayne Johnson, Channing Tatum, Adrianne Palicki, Ray Stevenson, Joseph Mazzello, Arnold Vosloo, Ray Park, Jonathan Pryce, RZA, D.J. Cotrona, Elodie Yung si Byung-Hun Lee.
G.I. Joe 2: Retaliation va ajunge in cinematografe din intreaga lume incepand cu data de 29 Iunie 2012.

7 comentarii

 1. De ce oare nu ma mir ca v-a placut asa mult primul? :))
  Cheessssyyyy cum zice Alina mai sus :))
  A fost fun si primul, dar presimt ca asta o sa fie mai adevarat, mai cu vana si cu actiune!
  Cum zice si Bogdan : Dwayne Johnson + Bruce Willis = SuperUber Action 🙂

 2. Mie mi-a placut si ala regizat de Stephen Sommers.
  Chiar daca a fost foarte cheesy, avea o atmosfera de sci-fi, de aventura, exact ca in benzile desenate.
  Asta imi aduce mai mult a film de actiune.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.