Productia The Expendable 2 Ne Prezinta Primul Teaser Trailer Oficial!

The expendables 2 are parte de primul teaser trailer ce ne prezinta imagini oficiale cu toate star-urile de actiune, ce emana mult testosteron.
A venit si vremea sa vedem primele imagini din ceea ce a devenit una din super productile de anul viitor The Expendables 2.

Lionsgate a lansat primul teaser trailer pentru The Expendables 2, regizat de Simon West, care nu intra direct in actiunea filmului sau in complot, fiind mai degraba unul care chiar ne tachineaza cu ceea ce productia are mai puternic, distributia de milioane.
In acest stadiu timpuriu, cu peste 9 luni pana la premiera filmului, The expendables 2 se propulseza in campania publicitara din inertie doar datorita reputatiei de care se bucura in distributie: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews, Randy Couture , Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, si Arnold Schwarzenegger.

Fani filmelor de actiune nu credeau ca vor ajunge vreodata sa vada aceste nume pe un singur afis, mai ales ca toti acestia, sunt regizati de Simon West, si aduc pe marile ecrane un film ce deja incearca sa fure faima si celor mai cunoscute filme de actiune existente vreodata.
Maniera in care este prezentata productia in acest prim trailer, vorbeste de la sine, si ne demonstreaza inca odata ca nu va conta atat de mult complotul pe care aceasta super-productie il are, ci doar faptul ca distributia este una unica.
Trebuie sa recunoastem ca ne-am entuziasmat atunci cand numele Norris a fulgerat pe ecran, urmat de gestul lui Chuck Norris care isi scoate ochelarii de soare.

Simon West regizeaza acest al doilea film Expendables, cu un scenariu scris de Stallone, David Agosto, Ken Kaufman si Wenk Richard.
Sylvester Stallone a co-scris si regizat primul film, care chiar a dat roade bune utilizand toate numele starurilor de actiune pe care Stallone le-a adus in acest proiect.

Este imposibil de spus daca acest sequel va reusi sa faca acelasi truc, deoarece acesta este doar primul teaser trailer, fiind doar o insiruire de testosteron la scara larga.
Deocamdata savurati acest prim teaser trailer, cat si doua postere noi, in toata splendoarea lor.
The Expendables 2, regizat de Simon West se va lansa in cinematografe incepand cu data de 17 August 2012.

9 comentarii

 1. adevarat film :X The Expendables 2 aia sunt ce-i mai tari actori din toate filmele din lume ;)asta de film adevarat toti actori din filmele cele mai cunoscute din lume e o bucurie foarte mare :X:X:X ador :X tine-tio tot asa :X:X:X

 2. The Expendables 2 Asta adevarat film va fi ce-l mai tare film care il voi vedea acum e Nr 1 filmu asta Sunt ce-i mai tari actori a filmelor :x::x:x: abea astept sa il vad mai ales "jason stathm,sylvester stallone,Jet li" astia actori adevarati parerea mea :X:X:x ca imi plac filmele cu ei si vad mereu toate filmele posibile :X:X

 3. asta da film adevarat nu auzi ca e ce-l mai tare care voi vedea cu toti actori cele mai mari vedete de film astia vin film sunt ce-i mai tari actori a filmelor imi plac la nebunie filmele lor nu auzi ca filmu asta va fi pe primul lor asta da cunsumabil adevarat :X:X:X film

 4. Filmul asta se promoveaza singur 🙂
  Pana in vara o sa adune milioane de fani, daca nu a adunat deja!
  Am vaga impresie ca o sa ramana in mintea tuturor, asta in cazul in care nu se va mai gasi cineva sa copieze ideea lui stallone de a aduna asa o distributie!
  Tare de tot si realizarea trailerului 🙂

 5. Moamaaa ce tare 🙂
  Chit ca nu vezi nici o actiune, sa-i vezi pe astia intr-o asa prezentare, face cat toate trailerele din ultima vreme :))
  Cum dumnezeu i-a trecut ptin cap la stallone sa-i adune pe toti astia la un loc :))

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.