Vezi Primul Trailer Oficial Pentru Man In Black 3!

In primul trailer pentru Man In Black III, Agentul J (Will Smith) face un salt in timp inapoi in anii 1960 unde se confrunta cu un tanar Agent K interpretat de Josh Brolin.
Columbia Pictures a demarat oficial campania publicitara pentru sequel-ul 3D, Men In Black III, cu o pereche de postere care prezinta siluetele familiare ale Agentului J (Will Smith) si K (Tommy Lee Jones).
Studioul isi continua efortul de promovare si astazi, odata cu lansarea unui teaser trailer oficial pentru filmul de actiune, sci-fi, comedie.

Daca ati urmarit progresul celui de-a al treilea film MIB, atunci stiti ca filmul a intampinat multe probleme inca din stadiul de productie, inclusiv o intarziere a filmarilor din cauza rescrieri scenariului, care a necesitat o interventie a scriitorului David Koepp.

Trailerul arata cam ca toate celelalte trailere standard, cu toate elementele de baza ale unui teaser trailer.
Avem parte de o scurta trecere in revista a ceea ce reprezinta Oamenii In Negru, o prima privire la unul din extraterestrii neobisnuiti din film, o introducere a noii venite Emma Thompson, si probabil prea putine dezvaluiri despre complotul real al filmului.

Pe departe cele mai valoroase momente din acest prim trailer pentru Man In Black III, sunt cele in care Josh Brolin il impersoneaza pe Agentul K tanar, si anume pe Tommy Lee Jones, si sincer speram ca el va fi capabil sa sustina aceasta imitatie pe intreaga durata a filmului cu numarul 3 Man In Black.

Regizat de Barry Sonnenfeld, Man In Black 3 ai are in rolurile principale pe Will Smith si Josh Brolin, alaturi de care vor aparea si Tommy Lee Jones, Jemaine Clement, Alice Eve, Emma Thompson, Nicole Scherzinger, Rip Torn, si Johnny Knoxville.

Man In Black 3 a fost filmat in 3D si cei de la Columbia l-au programat sa ajunga in cinematografe in 2D, 3D, si IMAX 3D si in Romania incepand cu data de 25 Mai 2012.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.