Vezi Un Nou Trailer Grandios Pentru Ecranizarea Sci-Fi John Carter

Un nou trailer pentru filmul sci-fi regizat de Andrew Stanton, adaptarea pentru marele ecran a aventurilor lui John Carter a fost lansat online.

Dupa ce saptamana trecuta v-am prezentat un set de imagini din filmul science-fiction-fantasy John Carter, adaptare a cartilor scrise de Edgar Rice Burroughs, iata ca cei de la Disney s-au tinut de cuvant si au lansat un nou trailer ce ne arata cat de grandios este proiectul ce va ajunge in cinematografe anul viitor in luna Martie.
Daca e ceva de demonstrat in acest al doilea trailer, este clar ca conceptul pentru creaturile din film sunt interesante, iar aspectul planetei Marte arata incurajator si foarte masiv.

Filmul este bazat pe povestea lui John Carter, un personaj din romanul A Princess of Mars, publicat pentru prima data in 1917, unde fostul capitan John Carter (Taylor Kitsch), care este inexplicabil transportat pe Marte si devine implicat intr-un conflict de proportii epice alaturi de locuitorii planetei, inclusiv Tars Tarkas (Willem Dafoe ) si captivanta Printesa Dejah Thoris (Lynn Collins).
Intr-o lume ce se afla la un pas de colaps, John Carter isi redescopera umanitatea atunci cand isi da seama ca supravietuirea planetei Barsoom (Marte) si a locuitorilor sai sta in mainile lui.

Compania Disney isi asuma un risc enorm cu aceasta adaptare, ce se afla sub bagheta regizorului premiat cu un Oscar, Andrew Stanton, si a echipei lui de productie, fiind prima oara cand regizorul face on incursiune in live-action, dupa ce a lucrat doar la filme de animatie pentru Pixar.

Filmul sci-fi John Carter, are in distributie nume ca Taylor Kitsch, James Purefoy, Mark Strong, Bryan Cranston, Lynn Collins, Samantha Morton, Thomas Hayden, si Willem Dafoe, va ajunge in cinematografe anul viitor pe data de 9 Martie, fiind convertit in 3D.

2 comentarii

  1. Asa e Bogdan, grandios e cuvantul potrivit, dar deocamdata trebuie sa steptam sa il vedem 🙂
    Cat despre Taylor Kitsch mai vedem 🙂
    Daca filmul are succes, sunt mai mult ca siur ca o sa il propulseze direct in top, asa cum a fost si cu alti, (ex.Sam Worthington), important e sa se mentina acolo 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.