Comedia American Reunion Are Un Nou Trailer International

Gaşca din American Pie, este mai matură, dar rămâne aceeaşi gaşcă obraznică şi hazlie în noul trailer internaţional pentru American Reunion.

Când vine vorba de American Pie, poţi conta pe un singur lucru, glumele vulgare şi umorul brut, care va fi întotdeauna oferit în cantităţi mari.
Aşa stau lucrurile şi în cazul cu celui mai recent film din această franciză, intitulat American Reunion.

American Reunion , care ar fi oficial, cel de-al patrulea film American Pie cu distribuţia originală, dar filmul numărul opt într-o franciză care a lansat unele continuări direct pe DVD, tratează subiectul reveniri întregi găşti acasă în Michigan pentru reuniunea lor de liceu, ei fiind acum maturi şi responsabili, dar de asemenea gata să pornească în noi aventuri sălbatice, pline de umor.

Noul trailer internaţional, demonstrează încă odată că scenariul scris de Jon Hurwitz şi Hayden Schlossberg (Harold & Kumar), că vom vedea o continuare drăguţă a celui mai celebru film cu adolescenţi, care se întâlnesc după câţiva ani bucurându-se de reuniunea lor de liceu, descoperind cât de mult s-au schimbat, şi demonstrând că timpul şi distanţa nu poate rupe legăturile de prietenie.

În principiu dacă ţi-au plăcut filmele anterioare American Pie, atunci American Reunion ar trebui să fie unul din filmele pe care le aştepţi, chiar dacă acesta nu va reuşi să fie atât de amuzant ca predecesoarele sale.
Ar trebui probabil să vă şi avertizăm că noul trailer al comediei American Reunion, deşi aparent arata la fel ca primul trailer, are totuşi secvenţe în plus, şi pare mai explicit, şi nu în ultimul rând trebuie să ştiţi că conţine nuditate parţială, şi nu ne referim doar la o pereche de bikini.

În film mai joacă Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nichols, Eddie Kaye Thomas, Tara Reid, Mena Şuvari, Eugene Levy, Jennifer Coolidge şi Shannon Elizabeth.

American Reunion va ajunge în cinematografe începând cu data de 6 Aprilie 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.