Game Of Thrones Sezonul 2 Are Un Nou Trailer Intens Plin De Detalii

Sezonul 2 Game Of Thrones, ne prezintă un trailer nou, ce aduce noi detalii despre povestea principală a serialului ce va avea premiera pe 1 Aprilie.
Dacă te-ai gândit că aşteptarea pentru sezonul doi Game Of Thrones devine deja cumva dureroasă, probabil că o să fi în agonie după ce vei vedea acest nou trailer.
Este plin de imagini şi cadre noi şi stabileşte nişte relaţii cheie, cu indicii despre ce se întâmplă în principiu în sezonul 2, făcând aluzie la motivaţia personală a fiecărui personaj.
Probabil afirmaţia personajului Arya din trailer: Oricine Poate Fi Ucis, poate deveni etosul întregului sezon doi.

De asemenea, observăm o întreagă strategie de marketing pentru Tyrion (Peter Dinklage) care devine punctul central al acestui nou trailer pentru sezonul 2 Game Of Thrones.
Dacă ar fi să facem legături între trecut şi ce va urma în serial, probabil vă amintiţi faptul că regele Robert (Mark Addy), i-a lăsat moştenire Tronul de Fier fratelui său Stannis, asta până când nenorocitul de Joffrey (Jack Gleeson) a ajuns la vârsta necesară.
Cu toate acestea, Joffrey şi mama sa Cersei practic au luat tronul cu forţa, iar de aici ne putem imagina că Stannis este în mod clar supărat şi pus pe răzbunare.

Dacă în trailerul anterior, Stannis Baratheon îşi revendică creanţele regale şi îşi avertizează duşmanii că vântul rece al războiului se apropie, în acest minunat trailer nou, încercăm să ne dăm seama de legăturile de sânge dintre cei care se luptă pentru Tronul De Fier, motivaţia personală a fiecărui personaj şi mai ales dorinţa de răzbunare a unora.
Serialul Game Of Thrones este o adaptare a seriei de cărţi fantastice de mare succes A Song of Ice and Fire, scrise de George R.R. Martin, ce a ajuns la ecranizarea celei de-a două cărţi din serie, numită A Clash of Kings (Încleştarea Regilor), carte pe care se bazează acest al doilea Sezon din Urzeala Tronurilor, în care vom vedea un complot extins, ţinuturi noi, şi introducerea de noi personaje ce ne vor fascina privirea.

Saga cărţilor Cântec De Gheaţă Şi Foc ne prezintă o complexă intrigă politică, cu dinastii rivale, iubiri şi trădări, sfetnici răuvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepătruns, un gigantic zid de apărare împotriva unor forţe neştiute, bastarzi şi dragoni dispăruţi de mult.
Al doilea sezon al serialului Game Of Thrones va avea premiera în 1 Aprilie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.