Isabelle Furhman Alături De Will Smith În Filmul Sci-Fi After Earth

Actrița din Hunger Games și Orphan, Isabelle Fuhrman este în negocieri pentru un rol în filmul SF regizat de M. Night Shyamalan și intitulat acum After Earth, al celor de la Sony Pictures Entertainment și Overbrook Entertainment.
La vârsta de 12 ani, Isabelle Fuhrman s-a bucurat de toată atenția criticilor pentru rolul ei de femeie nebună în filmul Orphan, și mai recent a prins un rol în adaptarea lui Gary Ross, filmul The Hunger Games.

Mai recent, surse de încredere spun că Fuhrman este în negocieri cu oficiali de la Sony pentru un rol alături de Jaden Smith, în filmul After Earth, ce va fi regizat de M. Night Shyamalan, care îl are ca și cap de afiș pe nimeni altul decât Will Smith.
Epicul film sci-fi, intitulat anterior AE 1000, este situat într-un viitor îndepărtat, când populația planetei nu mai poate supraviețui pe Pământ, și a părăsit planeta pentru alte locuri mai ospitaliere.
Will și Jaden Smith sunt deja la bordul producției, jucând rolul unui tata și a fiului său, care se prăbușesc pe Pământ la milenii după ce omenirea a abandonat planeta.

Accidentul îl lasă pe Will Smith grav rănit, și se bazeazaă pe băiatul său, care este cam neindemandatic, pentru a găsi ajutor, pe o planetă care este acum un loc ciudat și periculos.
În viitoarea producție regizată de Shyamalan, au mai fost cooptate între timp și actrițele Zoe Kravitz (X-Men: First Class) și Sophie Okonedo (Hotel Rwanda), iar Fuhrman este de așteptat să joace rolul Rayna, o prietenă apropiată a personajului interpretat de Jaden Smith.

Filmul SF al lui Shyamalan, After Earth, este primul efort regizoral, după mult contestatul The Last Airbender, iar în timp ce fanii nu pot fi convinși chiar atăt de rapid că regizorul va aduce pe marile erane un film de calitate, prezența familiei Smith va fi cu siguranță o îmbunătățire în calitate, cel puțin pentru campania publicitară.

After Earth va fi realizat după un scenariu scris de Gary Whitta și Stephen Gaghanse, și se pare că va începe filmările în Martie anul acesta, în locații din Pennsylvania și Utah, cu o data de lansare stabilită deocamdată pentru Iunie 2013.

8 comentarii

 1. Sper sa iasa un SF grozav.
  Distributia arata bine, si stiu sigur ca Will Smith e pasionat de SF, deci se va implica mai mult decat trebuie 🙂

  1. Ah ce misto e chestia asta cu raspunsul la comentarii 🙂
   Eu am incredere in Shyamalan, si cred ca o sa iasa bine, cel putin din punct de vedere al distributiei va fi super!

  2. Uhuu chiar ca e misto chestia asta 😀
   Nu e vorba de distributie, deocamdata arata bine, e vorba ca Shyamalan se cam incurca in a expune scenariul asa cum trebuie, si avand stilul sau propriu, parca nu le potriveste in nici un fel!
   The Last Airbender avea potential, dar parca totusi i-a lipsit ceva.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.