Premile Oscar Au Parte De Primul Promo Pentru Editia Cu Numarul 84

Academia a facut echipa cu Funny or Die pentru a crea acest trailer comic ce anunta Premiile Academiei cu numarul 84.
Se apropie premile Oscar si odata cu ele si marea valva din jurul acestei festivitati, ce va avea loc in luna Februarie.
Trailerul, care a ajuns sa ruleze chiar si in cinematografe, ai are pe Josh Duhamel si Megan Fox, intr-o vanatoare la nivel mondial a gazdei festivitatilor din acest an, Billy Crystal.
Este amuzant si are cateva momente bune, dar nu este ceea ce asteptam de la un trailer oficial pentru Oscar.

Dupa multe dificultati in a alege prezentatorul celebrei festivitati, atunci cand Brett Ratner a demisionat din functia de producator al premiilor Oscar, ca urmare a unor remarci nepotrivite, atragand refuzul lui Eddie Murphy de a fi prezentator, dupa ce acesta a fost anuntat oficial, cautarea unui prezentator s-a oprit la Billy Crystal.

Puteti urmari ceremonia in direct pe ABC, duminica 26 Februarie, cat si la noi in Romania in direct pe HBO, iar Nominalizarile la Premiile Oscar vor fi anuntate pe data de 24 Ianuarie 2012.
Avem parte si de primul poster oficial pentru Oscar-uri, un poster care aduce un omagiu unilor castigatori clasici la categoria cel mai bun film.

Speram ca vom putea vedea un omagiu similar in acest prim trailer, dar se pare ca Academia prefera sa dea un ton glumet acestei editi cu numarul 84.
Sezonul de nominalizari inca continua, ceea ce inseamna ca inca ne asteapta o multime de lucruri interesante, si chiar multe surprize, asa ca tineti aproape pentru mai multe actualizari despre premile Oscar.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.