Regizorul Peter Berg Si Will Smith Sunt Interesati De Hancock 2

Regizorul filmului Battleship, Peter Berg spune că chiar şi după patru ani, Will Smith şi producători filmului Hancock, sunt încă interesaţi de o continuare a filmului.

Atunci când audienţă a început să dezvolte o anumită afinitate pentru filmele de acţiune cu super-eroi, regizorul Peter Berg şi megastarul Will Smith au transformat o idee ce părea îndrăzneaţă şi comică în filmul Hancock.
Filmul, despre un super-eroul cam insensibil, ticălos şi certăreţ, nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor campaniei inteligente de promovare pe care filmul a avut-o, dar comportându-se destul de bine la nivel mondial pentru a justifica o continuare.
Indiferent de rezultatele comerciale ale filmului, se pare că el rămâne unul din acele producţii ce inpresioneaza fanii şi mai ales rămâne unul din filmele preferate despre care Will Smith vorbeşte cu plăcere, dovadă şi implicarea să ca şi producător în acest proiect.

Hancock 2 părea să nici nu existe în planuri, iar zvonuri despre o continuare a filmului original, apărând pentru o perioadă scurtă imediat după ce producţia a avut premiera în 2008, doar ca să nu se mai audă nimic despre el de atunci încoace.
Asta până de curând, când regizorul Peter Berg a început să acorde tot felul de declaraţii interesante despre o continuare, culminând cu ultimul său interviu care aduce detalii concrete despre Hancock 2.
Potrivit regizorului, producţia pentru filmul Hancock 2, va începe undeva în viitorul apropiat şi cu siguranţă încă se lucrează la ideile pentru scenariu, fiind doar o chestiune de timp, pentru a obţine acordul tuturor celor implicaţi în proiect şi stabilirea unor detalii.

Peter Berg a declarat următoarele:
„Am vorbit mult despre continuarea filmului Hancock cu Will Smith şi producătorii Michael Mann şi Akiva Goldman. Suntem interesaţi să începem cât mai repede, dar literalmente avem ceva probleme legate de programul fiecăruia. Am avut o serie de întâlniri anul trecut, legate de această temă şi de curând am pus la punct chiar şi o idee îndrăzneaţă pentru continuare, de fapt chiar Will Smith a avut ideea şi credem că o vom păstra, este doar o chestiune de sincronizare a tuturor celor implicaţi.
Este de înţeles că majoritatea persoanelor implicate în acest proiect ar fi interesate de un potenţial film Hancock 2, mai ales că filmul original a adunat în cele din urma peste 624 milioane dolari în întreaga lume.
Să nu mai vorbim despre starul Will Smith, care pare să se implice în mai toate proiectele sci-fi îndrăzneţe din ultima vreme.

Spre deosebire de alte continuări cu super-eroi, Hancock ar putea aduce în următorul film unele întorsături interesante, mai ales că la sfârşitul filmului original, am avut parte de multe dezvăluiri surpriză, iar explicaţia origini super-eroilor din rolurile principale, au o istorie destul de interesantă.
Iar faptul că până la finalul filmului, Hancock a devenit un super-erou în toată regulă, ar putea aduce un complot interesant, păstrând acelaşi ton hilar pe care primul film l-a avut.

Ca urmare, în cazul în care realizatorii filmului decidă să reia povestea, de unde au rămas, continuarea filmului Hancock ar putea fi una despre originile personajului.
De asemenea, Peter Berg a indicat anterior că ar putea exista o altă persoană cu super puteri asemănătoare cu cele ale lui Hancock, care ar putea deveni o ameninţare reală şi o provocare pentru personajul interpretat de Will Smith.
Acum că Hancock 2, a devenit ceva mai mult decât o sclipire în ochi regizorului Peter Berg, vă vom ţine la curent cu actualizările despre acest proiect.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.