Remake-ul Police Academy Devine Realitate Si Are Acum Regizor

Cei de la New Line vor reface clasica comedie Police Academy, și îl angajează pe Scott Zabielski la cârma producției.
Zvonuri despre un remake al clasicului film Police Academy au tot circulat în ultimul an, fără nici o concretizare anume, și fără a ști ceva oficial.
Iar dacă credeam că nu vom mai vedea vreodată ceva legat de acest titlu popular, ne-am înșelat cu toții.
Chit că ne așteptam sau nu, cei de la New Line Cinema l-au stabilit deja pe Scott Zabielski la cârma remake-ului Police Academy, film ce original a avut premiera în 1984, si a a făcut ceva valvă la vremea respectivă.

Comedia originală a dat naștere la șase continuări, nu toate strălucite, dar care au culminat cu ultima  aventură  si cu o Misiune În Moscova,  prin anul 1994.
Căt despre remake, se pare că Zabielski își va face debutul regizoral cu acest îndrăzneț proiect, având la activ regizate doar câteva episoade din seria de pe Comedy Central  numită  Tosh.0.
Zabielski de fapt, se pare că a trecut prin Academia de Poliție, devenind el  însuși un ofițer de poliție în rezervă.
Probabil că acest lucru, îi va fi la îndemână atunci când va regiza un remake al unei comedii despre recruții pentru academia de poliție.

Detalile despre scenariul viitorului remake, rămân deocamdată necunoscute, deși speculații cu privire la apariția lui Steve Guttenberg într-un cameo, fac deja deliciul publicatilor online.
Evident că cei de la New Line, refac această calsică comedie, în speranța că remake-ul în sine, va da naștere unei noi francize, probabil chiar la mai multe continuări, și cu siguranță  oficiali au în proiect și un nou serial.
Dar ne întrebăm, există oare vreo șansă ca această nouă versiune a poveștii să fie mai bună decât cea din 1984? 

Noi informații despre acest remake, vor apărea cât de curând.
Având în vedere că acum filmul are oficial și regizor, vom vedea și o multitudine de știri despre distribuția ce va aduce la viață acest remake pentru 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.