Resident Evil 5 Retribution – Primul Teaser Trailer Arata Promiţător

Primul teaser trailer pentru Resident Evil 5 intitulat şi Retribution, ne tachinează cu imagini familiare şi spectaculoase din acest nou film din serie, ce va ajunge în cinematografe în toamnă.

Vă spuneam încă de anul trecut ca un al cincilea film Resident Evil se plănuieşte pentru anul 2012, şi dacă la început au fost doar zvonuri, prin August 2011, ştirea s-a adeverit atunci când regizorul Paul WS Anderson şi-a anunţat oficial candidatura pentru regia următorului film din serie.
Într-o lume devastată de o infecţie virală care transforma victimele în Zombie, ciudatul personaj Alice îşi va continua misiunea de găsire a supravieţuitorilor şi va continua să lupte cu Corporaţia Umbrella în noul film Resident Evil Retribution.
De această dată, Alice (Milla Jovovich) îşi continuă căutare pe tot globul, în speranţa că-i va găsi pe cei responsabili de focarul mortal.

Lucrurile iau o întorsătură ciudată, atunci când ea se confruntă cu câteva personaje familiare.
Mila Jovovich, care a jucat în toate cele patru filme anterioare, îşi va relua rolul ca protagonista Alice în Resident Evil: Retribution, iar soţul său Paul WS Anderson, este din nou regizorul filmului, deşi Anderson a scris şi a produs toate filmele din serie.
Dacă până acum au fost doar speculaţii, iată că odată cu lansarea primului trailer, se adeveresc zvonurile despre apariţia lui Jill Valentine interpretată în Resident Evil: Afterlife de Sienna Guillory, şi revenirea personajului ce se credea dispărut interpretat de Michelle Rodriguez.

Resident Evil: Afterlife care a apărut în 2010, a avut încasări mondiale de aproximativ 296 de milioane de dolari, şi raportat la un buget de producţie ce s-a apropiat cumva de 60 de milioane, putem spune că şi acest ultim film din franciza născocită şi adusă pe marile ecrane de Paul WS Anderson, este aşteptată cu nerăbdare de fani.

De asemenea, dacă sunteţi unul din fanii filmului Tron: Legacy, acordaţi puţină atenţie muzici din trailer.
Trailerul foloseşte deocamdată o piesă numită Recognizer, şi este piesa # 4 din coloana sonoră a filmului.

4 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.