Sequel-ul Bruce Almighty 2 Îl Va Readuce Pe Jim Carey Din Nou La Succes

Universal este dispus să facă o continuare a succesului comediei Bruce Almighty doar pentru a salva cariera, nu prea strălucită din ultima vreme a comedianului Jim Carrey. 
O urmare directă a filmului din 2003 ce îl avea în rolul principal pe Jim Carrey in filmul Bruce Almighty, este în curs de dezvoltare, iar astăzi, Universal a anunțat că scenariști Jarrad Paul și Andrew Mogel vor fi cei ce se vor ocupa de scenariul viitoarei comedii care, în 2003 a avut un succes imens la boxoffice, realizând aproape 500 milioane dolari în întreaga lume.

Studioul a încercat fără succes să realizeze un spinoff cu un personaj secundar, interpretat de Steve Carell în primul film, numit Evan Almighty, ce a ajuns pe ecrane în 2007, fără un succes notabil.
Jim Carrey este cap de afiș în multe comedii de succes în ultimii 8-9 ani, dar niciun film din acestea nu s-a apropiat de succesul pe care Bruce Almighty la avut la boxoffice în 2003. 

Intenția declarată a celor de la Universal, cu această producție, care este o continuare directă a filmului în care Carrey a fost star-ul principal, are intenția de a-l aduce înapoi la succesul de altă dată pe celebrul comedian.
Cei doi scenariști implicați în scrierea scenariului, au mai colaborat cu Jim Carrey și în trecut, ei fiind co-scriitori ai filmului Yes Man, iar implicarea lor face că totul să fie mult mai ușor pentru viitoarea producție.
Filmul original Bruce Almighty se învârte în jurul patanilor lui Bruce Nolan (Jim Carrey), reporter de știri obsedat de funcția de prezentator TV, care se plânge lui Dumnezeu atunci când lucrurile din viață sa nu decurg cum ar vrea el.
Însuși Dumnezeu, interpretat de Morgan Freeman, decide să îl învețe o lecție pe Bruce, și ăi acordă acestuia puterile sale pentru o vreme.

Cei mai mulți oameni ar fi de acord, că acest film special din cariera lui Jim Carrey este unul din cele mai bune titluri care se potrivesc cu cariera actorului și stilul său personal, după ce mulți au admis că rolul ce l-a consacrat pe comedian în prim plan a fost Ace Ventura și probabil cel mai hazliu The Mask.
Continuarea Bruce Almighty nu este singura producție ce îl avea în prim plan pe Jim Carrey ce va avea parte de o continuare, Farrelly Brothers fiind în dezvoltare cu un proiect al celebrului Dumb & Dumber 2. 

Nu există încă nici o informație despre ceea ce va conține scenariul pentru Bruce Almighty 2, dar noul film ar atrage după sine, ceva glume similare, și un același Bruce Nolan, ce va trebui domolit din nou de Dumnezeu.
Într-un final e destul de greu să crezi că acest sequel vine ca și o relansare pentru cariera comedianului Jim Carrey, și nu ca o încercare cu posibilități financiare care să o depășească pe cea a filmului original Bruce Almighty.

Un comentariu

  1. Jur ca mie imi place Jim Carrey orice ar face 🙂
    Mi-a placut si filmul asta cu pinguini, desi a cam lasat de dorit, daca nu era el in rolul principal era chiar de neremarcat!
    Bruce Almighty a fost genial, si o continuare sunt sigur ca ar fi hilara.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.