Sequelul Star Trek 2 Si-a Gasit Personajul Negativ

Dupa ce Edgar Ramirez si Jordi Mollà au fost favoriti pentru rolul antagonistului din Star Trek 2, Benedict Cumberbatch castiga competitia pentru un rol in continuarea filmului Star Trek ce va incepe filmarile peste 10 zile.
Zvonuri despre personajul negativ din viitorul film regizat de J.J.Abrams, ce inca este neintitulat, au aparut inca de anul trecut din vara, cand se auzea ca antagonistul aventurilor din aceasta continuare a filmului din 2009, va fi un personaj celebru din franciza Star Trek, si anume Khan.

Dupa ce Benicio Del Toro, in mod surprinzator a refuzat rolul, alti doi actori au fost luati in considerare pentru acest rol, iar unele surse il declarau pe Edgar Ramirez chiar castigator.
Se pare ca lucrurile nu stau chiar asa, si din aceasta competitie finala pentru acest rol, ce va fi unul complex cu siguranta, Benedict Cumberbatch a iesit invingator in cele din urma.
Asteptand ca productia sa inceapa filmarile pe 15 Ianuarie, toata lumea se astepta ca o decizie finala sa se ia inca inainte de aceasta data, iar anuntul oficial de distributie a antagonistului nu a suprins pe nimeni.
In ceea ce il priveste pe actorul Benedict Cumberbatch, anul 2011 a fost un an minunat pentru el, astfel facandu-si aparitia in filmul lui Steven Spielberg , War Horse, a avut unul din rolurile bune din thriller-ul de spionaj Tinker Tailor Soldier Spy, si detine rolul dragonului Smaug, prin technologia mo-cap in productia lui Peter Jackson, The Hobbit.

Benedict Cumberbatch

Zvonurile au spus pentru o vreme ca Abrams si colaboratori sai l-au stabilit pe Khan ca si personaj negativ pentru aceasta continuare, dar dupa recentele rasturnari de situatie, tota lumea este in dubiu daca Star Trek 2 il va avea pe mai sus amintitul antagonit in rolul principal.
Oricum ar fi, inseamna inca un rol principal pentru proaspat distribuitul Benedict Cumberbatch, dupa ce a surclasat nume ca Del Toro, Ramirez sau Molla.

Intr-o alta nota, Zoe Saldana a fost intervievata de catre cei de la Access Hollywood la un recent eveniment din Los Angeles si a confirmat ca toata distributia este entuziastma de inceperea filmarilor la continuarea Star Trek,si ca niciunul din membri distributiei nu a vazut inca scenariul, el fiind tinut deocamdata secret.
Damon Lindelof, Roberto Orci si Alex Kurtzman au scris scenariul pentru Star Trek 2, si Cumberbatch se alatura unei echipe de noi veniti ca Alice Eve, Peter Weller, sau Noel Clarke ce a fost distribuit chiar cu o zi inainte.

Anterior, regizorul J.J. Abrams a declarat ca urmatorul Star Trek nu va fi filmat in 3D, si ca desi nu a mai realizat nici un film 3D, NU este dornic sa inceapa acum.
In urma presiunilor facute de catre studio, se pare ca Star Trek 2 va fi convertit ulterior la technologia 3D.

Star Trek 2 are o data de lansare tabilita pentru 17 Mai 2013.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.