The Bourne Legacy : Primul Trailer Ne Arată O Nouă Maşină De Ucis

Jeremy Renner joacă rolul unui asasin creat de acelaşi program care i-a dat naştere lui Jason Bourne în primul teaser trailer pentru The Bourne Legacy.
Când vine vorba de franciza Bourne, se pare că toată lumea face o confuzie, şi probabil ar fi bine să stabilim de la bun început că The Bourne Legacy nu este o continuare directă a poveştii filmelor anterioare, nici un reboot al francizei.
În schimb, este un semi-spinoff care se învârte în jurul unui alt asasin din acelaşi program Treadstone, jucat acum de nominalizatul la Oscar, Jeremy Renner.

Filmul nou din seria Bourne, este scris şi regizat de Tony Gilroy, care jonglează atât de bine cu tranziţia de la primele trei filme, încât poate liniştit să se aşeze pe lista filmelor cele mai anticipate din 2012.
Jeremy Renner joacă în The Bourne Legacy rolul lui Aaron Cross, un nou agent letal ce serveşte guvernul, şi a cărui viaţă sau moarte depinde în totalitate de celebrul program Treadstone, acţiunile sale în acest nou film, fiind declasate de evenimentele petrecute în filmele anterioare.
Cu alte cuvinte, istoria se repetă, şi atunci când agentul Aaron Cross (Jeremy Renner) devine un răzvrătit, agenţiile guvernamentale îşi dau seama că au de aface cu un agent mult mai periculos şi mai bine antrenat decât cel anterior, ce devine o ţină pentru Pam Landy (Joan Allen) şi Noah Vosen (David Strathairn), o ţintă nouă ce trebuie doborâtă indiferent de mijloacele necesare.

În plus, faţă de cei care se întorc pentru rolurile lor anterioare, Joan Allen, David Strathairn şi Albert Finney, în The Bourne Legacy vom vedea staruri renumite ca Edward Norton şi Rachel Weisz, împreună cu Oscar Isaac (Drive) şi Stacy Keach (Prison Break), în roluri de suport.
După cum veţi vedea în teaser trailerul Bourne Legacy, acest film este în primul şi în primul rând şansa lui Renner de a-şi scoate în evidenţă talentul său de star de acţiune.
În cazul în care există în tine o notă de îngrijorare, trebuie să şti că Bourne Legacy ar putea suferi puţin din cauza favoritismului.
Personajul lui Renner este în curs de a fi pronunţat un agent mult mai eficace şi mai stabil decât Jason Bourne, pe când de-a lungul filmele anterioare, a existat întotdeauna premiza că Jason Bourne a fost de departe cel mai periculos produs generat de programul Treadstone.

În afară de faptul că sună puţin inechitabil, trebuie să recunoaştem că altfel subiectul nu s-ar fi putut integra în seria Bourne, şi că în fond şi la urma urmei este un alt film plin de acţiune, ce doar are legături strânse cu trilogia anterioară.
The Bourne Legacy ajunge în cinematografe începând cu data de 3 August, 2012.

3 comentarii

  1. Imi place mai mult varianta asta pentru ca actorii mi se par mai buni. Matt Damon si-a facut treaba, nu am ce comenta, dar mi se pare ca Jeremy Renners este mai potrivit personajului, si implicarea Edward Norton este foarte buna.
    Desi este un subiect cliseistic, probabil o sa-l urmarim pentru actori.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.