Fantome Într-un Avion În Primul Trailer Pentru Filmul Horror FLIGHT 7500

Fantomele ajung să călătorească cu avionul, în primul trailer pentru filmul de groază Flight 7500 al regizorului Takashi Shimizu.

Trebuie să recunoaştem că în afară de câteva filme slăbuţe, nu am mai avut parte de un film horror care să aducă pe marile ecrane fantome într-un avion.
Ei bine regizorul japonez Takashi Shimizu , probabil cel mai bine cunoscut pentru filmul său casual, The Grudge şi continuarea acestuia, va încerca din nou să exploreze furia supernaturală a unor fantome în filmul Flight 7500.
Trailerul pentru film, încearcă încă de la început să ne dea tot mai multe motive de ură pentru companiile aeriene, arătându-ne că fantomele din ziua de azi par să călătorească la prima clasă.
Ideea de fantome într-un avion, este probabil puţin diferită, dar este un concept pe care scriitorul Craig Rosenberg îl explică mai bine în film, decât atunci când a fost întrebat în diferite interviuri despre scenariul filmului.

În timp ce uni dintre noi s-au bucurat de filmul The Grudge, şi poate chiar continuarea filmului, este clar că nu toată lumea este un fan al ideii de poveste cu fantome.
În acelaşi timp, se pare că uni sunt dispuşi să încerce orice este diferit de valul actual de filme de groază cu case bântuite şi cu aşa zise filme de exorcizare găsite din întâmplare.
Şi suntem siguri că în cazul în care filmul îşi va face treaba în mod eficient, şi va avea puţin succes, filmele cu fantome în avioane vor primi o cu totul altă semnificaţie pe viitor.

Flight 7500 Poster
Filmul dispune de o distribuţie bună, cu o mulţime de actori tineri şi chipuri familiare, inclusiv starul din True Blood, Ryan Kwanten, Leslie Bibb (Iron Man), Amy Smart (Crank), Jerry Ferrara (Entourage), Scout Taylor-Compton (Halloween), şi Jamie Chung (Sucker Punch):
Filmul horror regizat de Takashi Shimizu, Flight 7500, va ajunge în cinematografe pe 31 August.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.