G.I. Joe: Retaliation Vine Cu Imagini Noi Intr-un Nou Spot Tv

G.I. Joe: Retaliation Vine Cu Imagini Noi Intr-un Nou Spot Tv

Bruce Willis, Dwayne Johnson şi Commander Cobra, stârnesc imaginaţia fanilor din întreaga lume într-un nou Spot Tv uimitor pentru filmul G.I. Joe Retaliation.

Una dintre cele mai mari semne de întrebare cu privire la succesele din 2012, este G.I. Joe Retaliation, parte-sequel parte-reboot, producţie ce a adus în distribuţie noi staruri de acţiune, şi un nou regizor.
Continuând cu tradiţia din fiecare an din jurul evenimentului Super Bowl, multe studiouri şi companii se pregătesc intens pentru a lansa într-o competiţie strânsă ce este destul de costisitoare, pentru pauza celebră, când se difuzează toate aceste spoturi tv şi reclame. Spotul de astăzi ce a ajuns şi online este preview de 30 de secunde pentru GI Joe: Retaliation. Vom recunoaşte, nu prea am fost interesaţi de acest proiect acest film până la primul trailer care a fost lansat. Deşi la noi în ţară se ştiu relativ puţine lucruri despre universul GI Joe, trebuie să recunoaştem că până acum Retaliation arată incredibil de bine. Acest nou spot tv ne oferă o multitudine de imagini noi, inclusiv o primă imagine cu Commander Cobra, precum şi momente comice cu Dwayne Johnson care citează din textele lui Jay-Z. Trebuie să spunem că încă de la primul trailer, G.I. Joe Retaliation a stârnit zeci de mii de comentări, mai ales despre noul look al celebrului Comandant Cobra şi masca lui cromată, care îl distinge, atrăgând astfel foarte mulţi fani ce au fost dezamăgiţi de prima parte a filmului. Cu un buget mult mai mic decât primul film, Retaliation încearcă să se axeze mai mult pe acţiune, decât pe efectele speciale cu care filmul iniţial ne-a luat ochii.

Sub bagheta regizorului Jon M. Chu (Justin Bieber: Never Say Never, Step Up 3D), sequelul încearcă să ne introducă în atmosfera clasică a francizei G.I. Joe, o atmosferă ce se bazează în principiu pe acţiune şi poveste cu întorsături ciudate şi personaje călite în forţe speciale ce fac parte din această organizaţie secretă.
Rămaşi fără echipă în urma unei trădări, Dwayne Johnson (Roadblock) şi ceilalţi supravieţuitori, apelează la Bruce Willis (Generalul Joe Colton), personajul original GI Joe, cel care în benzile desenate originale din ani ’80 este cel ce formează prima echipă GI Joe, pentru a duce la bun sfârşit misiunea de răzbunare şi în acelaşi timp de înlăturare a lui Zartan de la putere.

Retaliation este produs de Hasbro, şi vă fi a doua parte din franciza bazată pe linia de jucării iconice GI Joe, având un scenariu scris de Rhett Reese şi Paul Wernick, are în distribuţie staruri ca : Bruce Willis, Dwayne Johnson, Channing Tatum, Adrianne Palicki, Ray Stevenson, Joseph Mazzello, Arnold Vosloo, Ray Park, Jonathan Pryce, RZA, D.J. Cotrona, Elodie Yung şi Byung-Hun Lee.
G.I. Joe 2: Retaliation va ajunge în cinematografe din întreaga lume începând cu data de 29 Iunie 2012.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.