Imagini Spectaculare In Noul Spot Tv The Avengers!

Marvel a lansat un nou preview pentru filmul The Avengers, ce va fi prezentat la editia de anul acesta al evenimentului Super Bowl.

Deoarece cei de la Marvel sunt conştienţi de promovarea media socială, în ultima săptămână, Marvel a promovat un eveniment unic, un chat live pe Twitter, în care Joss Whedon, Clark Gregg, Tom Hiddleston şi Samuel L. Jackson au răspuns direct fanilor ce sunt interesaţi de filmul The Avengers, şi trebuie să spune că a fost o nebunie, dar că evenimentul în şine nu a dezvăluit mare lucru, decât probabil două dezvăluiri majore.
Faptul că Joss Whedon a confirmat că nu va exista vreun cameo cu Spider-Man în film, iar Samuel L. Jackson ne-a tachinat cu mici detalii ce ne fac să credem că Nick Fury va avea parte de propriul său film.
Cei de la Marvel spun că au planificate mai mult de cinci filme cu super eroi, şi că trebuie doar să decidă care este ordinea în care ele vor fi lansate ele, lăsând de altfel să se înţeleagă că au o strategie bine planificată pentru a face legăturile între aceste filme.
Cvartetul a vorbit puţin despre film, şi tot cu această ocazie Marvel a lansat un preview al spotului TV pentru Super Bowl.
Spotul TV este ne arată multe imagini noi, şi arată destul de epic, oferindu-ne o primă privire fantastică a lui noului Hulk interpretat de Mark Ruffalo.
Avem sentimentul plăcut că acest teaser trailer va fi cel mai comentat trailer la evenimentul Super Bowl de anul acesta.
În plus, Marvel a anunţat astăzi că The Avengers fi lansat în 3D în luna mai, şi că de asemenea pelicula va fi re-masterizată pentru ecranele IMAX
Deci dacă sunteţi în căutarea unei experienţe captivantă, va trebui să vedeţi filmul fantastic cu super eroi de preferat în 3D IMAX.

Aventura îndrăgiţilor super eroi din filmul The Avengers este simplă şi la obiect, Loki, fratele vitreg izgonit a lui Thor, vrea să distrugă Pământul, şi Nick Fury un agent super-secret S.H.I.E.L.D, adună o echipă de super eroi cu puteri extraordinare, care împreună trebuie să îl oprească pe Loki.
Personajele din vastul univers Marvel ce vor fi prezente în The Avengers , au fost contactate fiecare în parte de către organizaţia S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics), o agenţie fictivă de spionaj şi de aplicare a legii menţionată deseori în benzile desenate şi amplasată în universul Marvel, ce îi va uni pe toţi super eroi sub o singură forţa, The Avengers, organizaţie ce va lupta pentru binele umanităţii şi pentru a combate ameninţările globale.

Viitorul film ce va reuni mai mulţi super eroi în frunte cu Captain America, este regizat şi scris de Joss Wheldon, având în distribuţie star-uri ca Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor), Jeremy Renner (Hawkeye), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Mark Ruffalo (Hulk), Scarlett Johansson (Black Widow) şi Clark Gregg (Agentul Phil Coulson).
The Avengers va ajunge în cinematografe începând cu data de 4 Mai 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.