Percy Jackson & The Olympians 2:The Sea of Monsters Are Personaje Noi

Percy Jackson & The Olympians 2:The Sea of Monsters Are Personaje Noi

Filmul inspirat de seria de carti scrisa de Rick Riordan, povestea moderna despre Perseu din Percy Jackson & The Olympians, va aduce noi personaje in continuarea The Sea Of Monsters ce va ajunge pe ecrane anul viitor in Martie.

Chiar dacă mulţi spectatori cârcotesc din cauza unor efecte 3D făcute în grabă şi a unor scenarii cam subţiri, asta nu înseamnă deloc că filmele spectaculoase despre mitologie nu mai sunt la modă!
Este uimitor câţi actori celebri au apărut în ultima vreme înfăţişând un zeu sau altul în vreun film de la Hollywood.

Probabil că alături de Clash Of The Titans (Încleştarea Titanilor), un alt film ce ne-a deschis gustul pentru acest gen, a fost şi filmul ce se adresează generaţiei mai tinere, Percy Jackson şi Olimpienii: Hoţul Fulgerului, cu Logan Lerman în rolul titular.
În urma unor aventuri mai mult sau mai puţin copilăreşti, Percy are de-a face cu Sean Bean în rolul lui Zeus, Steve Coogan în cel al lui Hades, are o întâlnire cam neplăcută cu o Meduza interpretată de Uma Thurman şi una destul de fierbinte cu frumoasa Rosario Dawson în cel al Persefonei.

Zeii sunt atât de la modă, încât interesul pentru ei ajunge şi în lumea animaţiilor, având în vedere că cei de la DreamWorks pregătesc în prezent o combinaţie de Kung Fu Panda şi Încleştarea Titanilor inspirată de romanul lui Paul Shipton, The Pig Scrolls.
Dolarii aduşi de filmele mitologice ne demonstrează că nu vom scăpa curând de acest gen, iar dezavantajul că toată lumea ştie în principiu poveştile, nu pare să-i descurajeze pe capii marilor studiouri.

Percy Jackson Şi Oplimpienii: Hoţul Fulgerului (Percy Jackson & The Lightning Thief) este un film produs de Chris Columbus fiind o adaptare a primului roman din seria Percy Jackson & The Olympians scris Rick Riordan şi a cărui continuare a fost evidenta încă dinainte ca filmul să ajungă pe marele ecran.
Percy Jackson (Perseu) este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor, fiind conceput cu o muritoare şi prin urmare un semi-zeu.

În film, timidul Percy este implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei şi titani şi după ce descoperă că este fiul lui Poseidon, puştiul porneşte într-o aventuroasă călătorie pentru a pune mâna pe fulgerele lui Zeus, de furtul cărora este acuzat.

Deja ştim că Thor Freudenthal va regiza filmul ce este bazat pe a doua carte din seria scriitorului Rick Riordan şi că va avea un scenariu de Scott Alexander şi Larry Karaszewski.
Mai ştim că Logan Lerman şi Alexandra D’Addario se vor întoarce pentru a-şi relua rolurile din filmul iniţial, iar astăzi aflăm că Douglas Smith (Big Love) este în negocieri finale pentru a juca un rol în The Sea of Monsters.

The Sea of Monsters, va fi la fel ca filmul original şi aduce pe ecrane aceleaşi versiuni moderne ale personajelor inspirate de mitologia greacă şi va spune povestea lui Percy şi a prietenilor lui, care pornesc în căutarea mitică a artefactului Lâna De Aur.
Percy Jackson & the Olympians: The Sea of Monsters, este programat pentru lansarea oficial pe 26 Martie 2013 şi cu siguranţă vom auzi mai multe ştiri despre începerea filmărilor şi despre distribuţia complectă în curând.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.