Primul Trailer Pentru Filmul Caut Un Prieten Pentru Sfârşitul Lumii

Steve Carell şi Keira Knightley încercă să se reunească cu cei dragi în primul trailer fermecător pentru comedia cu acente de dramă Caut Un Prieten Pentru Sfârşitul Lumii.
Scenarista filmului Nick And Norah’s Infinite Playlist, Lorene Scafaria îşi face debutul regizoral cu un film care pare o dramă foarte romantică presărată cu un umor neobişnuit: povestea apocaliptică Seeking a Friend For The End Of The World, în care Steve Carrell şi Keira Knightley, interpretează o pereche de vecini care şi-au stabilit o excursie cu scopul de a-i reuni cu persoanele iubite înainte ca un asteroid să lovească Pământul.

Primul trailer pentru Seeking a Friend for the End of the World ne oferă un amestec frumos de comedie ciudată şi o dramă înduioşătoare, în timp ce ne oferă şi o idee despre distribuţia filmului în care mai apar Patton Oswalt, Britton Connie, Gillian Jacobs şi Rob Corddry.
Seeking A Friend For The End Of The World pare la prima privire a fi un film indie, ce parcă aduce un echilibru frumos între elementele sale comice şi cele de seriozitate, dar care ne aduce aminte că comedia are întotdeauna şi porţiuni în care poate deveni dramatică.

De obicei, un eveniment mondial dramatic, cum ar fi sfârşitul lumii, aduce cu sine şi fapte dramatice, dar e clar că în filmul de faţă, acestea sunt îmbinate cu umor presărat, care pare să aducă o legătură ciudată între Steve Carell şi Keira Knightley, legătură inovatoare şi plăcută, mai ales ţinând cont că acesta este un film cu care o scenaristă debutează în regie.
Comedia cu acente dramatice, Caut Un Prieten Pentru Sfârşitul Lumii va ajunge în cinematografe începând cu data de 22 Iunie 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.