RAMBO 5 Last Stand, Rămâne Un Proiect Major Pentru Sylvester Stallone

RAMBO 5 Last Stand, Rămâne Un Proiect Major Pentru Sylvester Stallone

Rambo 5 prezumtiv intitulat Last Stand, ar putea aduce pe marile ecrane ultima aventura a celebrului erou interpretat de Sylvester Stallone, pe nume John Rambo.

După nenumărate critici aduse la adresa filmului Rambo realizat în 2008, Stallone a declarat că acesta va fi ultimul film în care îl vom vedea pe Rambo şi că luând în considerare vârsta, el nu va mai realiza un alt film despre acest subiect .Dacă ce multă vreme audienţa generală a trăit cu impresia nu îl va mai vedea pe celebrul Rambo într-o nou aventură, se pare că producători se gândesc deja la o continuare, probabil ultima din această serie, care să aducă pe marile ecrane o concluzie la povestea neterminată a lui John Rambo.
Fani seriei de filme concepute de Stallone, au criticat vehement filmul din 2008, ca fiind unul făcut doar la repezeală, fără o concluzie finală care să lămurească odată pentru totdeuna cazul John Rambo.
Luând în considerare toate aceste critici şi toate insistenţele fanilor care au răspândit internetul cu tot felul de teorii ale conspiraţiei despre întoarcerea lui John Rambo acasă, actorul, probabil mai mult din ambiţie, s-a hotărât în 2009 să realizeze un final grandios pentru eroul în cauză, dar sub forma unei benzi de desene animate.
Până la urmă proiectul a fost abandonat şi ideea unui nou film a fost adusă la suprafaţă, chiar de către producători apropiaţi ai actorului.

Deabia atunci, Sylvester Stallone a declarat că are un nişte ideii despre un scenariu incomplect pentru a aduce pe marile ecrane concluzia eroului ce îl interpretează.
Ştirea a rămas uitată şi nu s-a mai auzit nimic despre un viitor proiect Rambo.
Asta până de curând, când co-scenaristul Sean Hood, un apropiat al actorului, a declarat recent pe Twitter că:
Rambo 5 este în aşteptare momentan, pâncă când Sly va finisa şi termina The Expendables 2. El nu s-a decis încă dacă Rambo 5 va fi un film de acţiune, sau unul în care va preda ştafeta.”

Nu mai trebuie să precizăm, că această declaraţie, ce vine din interiorul anturajului actorului în vârsta de 65 de ani, a declanşat zeci de mii de comentarii pe internet, care aduc cu ele o tonă de speculaţii privind povestea pe care o va conţine acest Rambo 5, care are momentan titlul de lucru Rambo: Last Stand şi care se zvonea la un moment dat că se va intitula The Savage Hunt.

RAMBO 5 Last Stand, Rămâne Un Proiect Major Pentru Sylvester Stallone

Dacă înainte de această declaraţie, ce-i drept prin intermediul unei reţele de socializare, existau zeci de speculaţii, acum ele au ajuns să fie de rândul miilor, ajungând să stârnească imaginaţia fanilor şi chiar a celor ce nu au fost fascinaţi de acest longeviv personaj. Dincolo de The Expendables 2, Stallone are pe lista viitoarelor filme şi extrem de anticipata producţie alături de Arnold Schwarzenegger, The Tomb, care este cu siguranţă un proiect prioritar.
Este revigorant să ştim că proiectul Rambo 5 nu este ignorat şi că Stallone vrea să încheie franciza Rambo în termeni săi, având în considerare că actorul are deja 65 de ani, o vârsta la care orice star de acţiune se gândeşte la inevitabil.

De fapt atât el cât şi Schwarzenegger, care are aceeasi varsta, au avut nevoie de intervenţii chirurgicale după terminarea filmărilor la The Expendables 2 şi ca să demonstreze asta, Schwarzenegger a postat pe internet, o poză cu cei doi în spital, ce face deliciul fanilor şi pe care o puteţi vedea mai jos.

3 comentarii

  1. Esti tu ca cei doi batrinei serenela tu esti o anonima care stii sa comentezi atita tot in rest mucles astia doi valoreaza cit zece generatii ca tine asa ca dupa parerea mea mai tineti gura orice comentariu nusi are rostul cand oi ajunge la valoarea lor poti sa comentezi

  2. Eu nu vad in poza decat doi batranei care inca se mai chinuie sa faca filme 🙂
    In fine … pana o sa inceapa filmarile la Rambo 5, Stallone o sa se dezmembreze!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.