Jupiter Ascending Noul Proiect Sci-Fi Al Fraţilor Wachowski

Proiectul original sci-fi al fraţilor Andy şi Lana Wachowski (Matrix), intitulat Jupiter Ascendent, ar putea să-i aibă ca şi cap de afiş pe Mila Kunis şi Channing Tatum.
Andy şi Larry Wachowski (cel din urmă devenit între timp Lana Wachowski), sunt gata de a livra publicului o nouă aventură originală Sci-Fi, o viziune personală a celor doi fraţi creatorii ai trilogiei Matrix, proiect care a fost anunţat oficial în toamna anului trecut, dar care abia acum începe să prindă viaţa.

Lana şi Andy Wachowski

Şi asta din cauză că cei doi fraţi au fost ocupaţi cu finalizarea producţiei Cloud Atlas, o colaborare cu regizorul Tom Tyker ce este o adaptare după romanul lui David Mitchell cu acelaşi titlu.
Un roman ambiţios şi probabil un film şi mai ambiţios, ce a ajuns până a se spune că ar fi imposibil de adaptat pentru marele ecran.
Ceea ce l-a făcut perfect pentru fraţii Wachowski.
Distribuţia filmului Cloud Atlas include nume ca Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, Susan Sarandon, Hugh Grant şi Jim Sturgess.
Filmul este produs şi finanţat independent, pentru un buget de 80 – 100 milioane de dolari în conformitate cu cele mai recente informaţii, asta în cazul în care include şi distribuţia şi comercializarea.

Cloud Atlas – Seoul Concept Art

Cât despre noul proiect sci-fi, Natalie Portman a fost declarată anterior ca şi favorită pentru rolul principal, dar informaţii recente indică faptul că Warner Bros a oferit deja rolurile principale lui Mila Kunis şi Channing Tatum.
Channing Tatum este unul dintre acei actori care a atras multe critici negative de lungă durată, deoarece se specula că a obţinut roluri datorită doar aspectului său fizic şi nu capacităţilor sale actoriceşti.
Cu toate acestea, în ultima vreme, actorul a început să obţină mai mult respect, începând cu apariţiile sale în filme ce i-au demonstrat calităţile actoriceşti şi nu doar aspectul fizic, actorul suferind o transformare în stilul de interpretare, ce l-a făcut să fie foarte popular în 2012.
Mila Kunis prin comparaţie, rămâne o starletă populară doar datorită unor apariţii în filme precum The Book of Eli, Black Swan şi Friends With Benefits şi probabil toate astea se vor schimba în viitor, actriţa având în calendar filme precum Ted, comedia regizorului Seth MacFarlane şi viitorul Oz: The Great and Powerful, care ar putea să-i scoată mai mult în evidenţă calităţile actoriceşti.

Detalii despre complotul proiectului sci-fi Jupiter Ascendent continuă să fie păstrate secret de către cei doi fraţi Wachowski, care sunt puţin mai timizi faţă de mass-media.
Cu toate acestea, ţinând cont de munca lor anterioară, este probabil cert să se presupunem că proiectul duoului de cineaşti ce au revoluţionat unele tehnici de filmare, va fi un mix de subiecte provocatoare şi cadre stilizate, cu unele influenţe din benzile desenate.

Totuşi, asta nu garantează că rezultatul final va fi un film bun, dar ar trebui să fie la fel de interesant şi unic ca toate lucrările anterioare pe care fraţii Wachowski le-au produs şi regizat.
Vom continua să vă ţinem la curent cu privire la proiectul Jupiter Ascendent şi vom încerca să ţinem pasul cu dezvoltarea complotului care încă rămâne un mister.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.