Rodrigo Santoro Revine Pentru Rolul Xerxes In 300 Battle For Artemisa

Rodrigo Santoro, cel care l-a interpretat pe Xerxes în filmul lui Zack Snyder – 300, a confirmat că este în negocieri pentru a juca acelaşi rol în spinoff-ul ce are titlul de lucru Battle For Artemisa.
Se pare că există oarecum o confuzie în ceea ce priveşte continuarea filmului 300 al celor de la Warner Bros.

Proiectul a fost menţionat în trecut atât ca 300: Bătălia De La Artemisia sau 300: Bătălia de la Artemisium, dar momentan este declarat a fi în prezent fără un titlu oficial.
În mod similar, unele dintre cele mai recente actualizări despre începerea filmărilor au raportat filmul ca fiind o continuare, mai degrabă decât un semi-prequel bazat parţial pe mini seria de carţi de benzi desenate a lui Frank Miller intitulată Xerxes, despre care se spunea că va sta măcar ca bază pentru scenariul viitorului film.
Destul de curios fiind şi faptul că nu am auzit, aproape mai nimic până acum despre Rodrigo Santoro, cel care l-a portretizat pe liderul persan din filmul lui Zack Snyder 300, ce a fost şi el o adaptare a unei cărţi de benzi desenate.
În sfârşit astăzi aflăm că actorul brazilian a confirmat faptul că este în negocieri pentru a relua rolul Xerxes în noul film 300.
Rodrigo Santoro pe care îl vom putea vedea jucând alături de Arnold Schwarzenegger în viitorul film The Last Stand, a declarat recent că este în negocieri pentru a reveni în spinoff-ul 300 şi că filmul nu este o continuare, ci este un film care are loc aproximativ în acelaşi timp cu acţiunea primului film.

În multe ştiri anterioare am aflat că noul film gen 300, are scenariul scris de Zack Snyder şi co-scenaristul Kurt Johnstad, va fi regizat de Noam Murro (Smart People) şi se concentrează în principal pe lupta de la Artemisium, care a avut loc concomitent cu Bătălia de la Termopile din primul film, fapt ce ne face să credem că acest nou proiect a fost restructurat a nu fi o urmare directă a filmului 300.
Deocamdată nu există mai multe informaţii despre modul în care Xeres (Rodrigo Santoro), zeiţa Artemisia (Eva Green) şi Generalul Grec Themistocles (Sullivan Stapleton) se vor încadra în stilul narativ ale spinoff-ului 300, dar suntem siguri că odată ce Snyder va termina producţia cu filmul Superman Man Of Steel , vom avea parte şi de un rezumat al scenariului conceput de Snyder şi Johnstad.
Deoarece Snyder nu va fi regiza această continuare a filmului 300, apar în mod evident câteva întrebări cu privire la cât de mult va putea viitorul film reproduce cu succes secvenţele hiper-realiste de luptă şi filmare digitală stilizată care au fost principalele puncte de vânzare pentru predecesorul său.
Asta presupunând că Noam Murro nu are ca scop un look complet diferit faţă de filmul 300, şi sunt şanse bune că el nu va schimba mai nimic din stilul original în care a fost făcut primul film.

Cu alte cuvinte: există deja o distribuţie în mare parte, un regizor care este cunoscut pentru curajul său vizual din spatele camerei, şi momentan e greu de prezis exact cât de mult interes există pentru acest film.
Vom continua să vă ţinem la curent cu dezvoltarea acestui proiect, imediat ce alte informaţii vor fi dezvăluite.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.