TERRA NOVA: Serialul Produs De STEVEN SPIELBERG A Fost Anulat De Cei De La Fox

TERRA NOVA: Serialul Produs De STEVEN SPIELBERG A Fost Anulat De Cei De La Fox

Drama preistorică sci-fi Terra Nova nu va mai avea parte de Sezonul 2, deoarece oficialii de la Fox tocmai au decis să anuleze serialul ce are acţiunea plasată cu 85 de milioane de ani în trecut.

Reţeaua de televiziune a luat această decizie după ce iniţial a explorat zeci de posibilităţi de a scade costurile pentru un potenţial Sezon 2, decizie care vine destul de timpuriu, având în vedere că serialul ar fi trebuit să se întoarcă pe ecrane cu următorul sezon în toamnă, deci implicit trebuia să înceapă producţia în această primăvară. În ciuda pedigreeului de care serialul dispune, el fiind produs de Steven Spielberg şi Peter Chernin, Terra Nova nu a devenit un hit de televiziune, având ratinguri decente faţă de alte seriale populare, care cuplate cu vânzările internaţionale puternice au adus un profit destul de decent reţelei de televiziune, dar care până în prezent nu a reuşit să încadreze serialul în bugetul pentru grila de toamnă, care ar fi trebuit să susţină şi costurile de producţie pentru costisitorul serial Terra Nova.TERRA NOVA: Serialul Produs De STEVEN SPIELBERG A Fost Anulat De Cei De La Fox

Oficiali de la Fox au încercat totuşi să menţină vestea despre reînnoirea serialului ca pe o ultimă soluţie, având planuri de vânzare a serialului către alte reţele de televiziune.
Deocamdată nu există nici o ofertă oficială şi nici zvonuri despre un potenţial cumpărător al serialului şi chiar dacă s-ar reuşi această manevră, serialul Terra Nova nu s-ar putea întoarce pe micile ecrane pentru grila de toamnă.

TERRA NOVA: Serialul Produs De STEVEN SPIELBERG A Fost Anulat De Cei De La Fox

Se pare că singură problemă a serialului sunt costurile foarte mari de producţie pe episod, lucru care reiese şi din declaraţia preşedintelui Fox Entertainment, Kevin Reilly, care a spus anterior că serialul a avut audienţă decentă având în target chiar şi audienţă foarte tânără, dar că producţia pentru Terra Nova nu se încadrează în bugetul studioului pentru grila de toamnă.
Cu serialul House pe final şi Terra Nova anulat, Fox are parte de mai multe eşecuri, având în vedere că serialul produs de J.J. Abrams, Alcatraz şi Finder, au mici şanse să aibă parte de noi Sezoane.

Poster Terra Nova

Dacă nu va mai reveni pe micile ecrane, Terra Nova va ajunge probabil cel mai apreciat serial anulat al acestui an, asta în condiţiile în care a avut în medie 10.1 milioane de telespectatori şi un rating de 3.6 adulţi per episod, având la dispoziţie un buget pentru episodul pilot de 14 milioane de dolari, cu o medie de 4 milioane de dolari pe episod.
Asta înseamnă că nu vom mai afla ce mistere ascunde teritoriul Badlands de la finalul Sezonului 1.14 comentarii

  1. Cel mai superb film văzut văzut de mine, după "Legend of the seeker". Îmi pare rău că nu apare și sezonul 2… Filmul putea avea o continuare foarte vizionată.

  2. Cel mai tare serial făcut vreo data păcat că prind la public doar telenovelele unde tot se înșală unu pe altu se omoară și femeile sunt sclave

  3. Este un serial care merita vazut cu adevarat ,nu mai are nevoie de publicitate,pur si simplu te transpui in film fara sa vrei…….pana la urma care sunt sansele sa mai apara sezonul 2?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.