Vezi Un Nou Clip Tv Fabulos Pentru Snow White And The Huntsman

Kristen Stewart şi Chris Hemsworth fac echipă pentru a lupta împotriva reginei malefice interpretată de Charlize Theron în această nouă adaptare modernă a poveşti lui Albă Ca Zăpada şi Vânătorul, prezentă într-un nou clip tv ce dezvăluie multă acţiune şi imagini fabuloase.
După cum vă spunea şi săptămâna trecută, când am prezentat 5 clipuri noi pentru Snow White And The Huntsman, iată că avem parte de un nou spot tv, ce scoate în evidenţă efectele speciale ce sunt folosite la capacitate maximă în această nouă adaptare.

Deşi diferit faţă de ceea ce ştim noi, adaptarea Albă Ca Zăpada Şi Războinicul Vânător este o nouă abordare a basmului clasic care îi oferă un rol mai extins Vânătorului, unde Regina cea Rea interpretată de magnifica Charlize Theron, îi ordonă acestuia să o ducă pe Albă Ca Zăpada (Kristen Stewart) în pădure şi să o omoare, dar în schimb Vânătorul o eliberează.
Vânătorul nu ia această decizie din dragoste, ci acţionează mai mult ca un mentor, învăţând-o pe Albă ca Zăpada să lupte şi să supravieţuiască, pentru a avea curajul să îşi revendice tronul ce-i revinde de drept.
Regizorul de reclame pentru jocuri video Rupert Sanders, este gata să facă saltul la lung-metraj cu acest film în care joacă Kristen Stewart (Twilight), şi Chris Hemsworth (Thor, The Avengers), şi Charlize Theron ca obsedată de frumuseţe regina vrăjitoare, care urmăreşte să atingă nemurirea prin uciderea fiicei sale vitrege, Albă Ca Zăpada.
Noul spot pentru Albă Ca Zăpada Şi Războinicul Vânător este unul standard, şi faţă de celelalte anterioare, acesta se pare că foloseşte din coloana sonoră oficială a filmului, coloană sonoră ce-i conferă noului spot tv un alt ritm mai alert, şi o senzaţie de acţiune-aventură magnifică.

Această nouă viziune uluitoare a legendarei poveşti, este produsă de Joe Roth (Alice În Ţara Minunilor), Sam Mercer (The Sixth Sense) şi regizată de Rupert Sanders.
Snow White And The Huntsman va ajunge în cinematografe începând cu data de 1 Iunie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.