Warner Bros Dezvăluie Noul Logo Pentru Superman Man Of Steel

Un banner nou pentru reboot-ul Superman Man Of Steel, dezvăluie noul logo pe care regizorul Zack Snyder îl va folosi în această nouă aventură a celui mai iubit super erou.
Poate mai mult decât orice alt caracter al cărţilor de benzi desenate, Superman este un adevărat simbol arhicunoscut la nivel mondial, motiv pentru care fiecare bucată de informaţie despre filmările la noul film al lui Zack Snyder despre Superman Omul de Oţel au fost disecate şi dezbătute la nesfârşit pe Internet şi nu numai.

Cu filme ca The Avengers, Amazing Spider-Man şi Dark Knight Rises având premiera anul acesta şi ocupând mintea fanilor filmelor cu supereroi, este greu să ne amintim că există un tip numit Superman care are parte de un film ce se vrea un reboot şi ce va ajunge pe marile ecrane din vara anului viitor.
Până acum am văzut doar o singură imagine oficială pentru filmul lui Zack Snyder şi câteva zeci neoficiale de pe platourile de filmare, dar acest lucru se pare că se va schimba începând de astăzi, când Warner Bros a lansat oficial pagina filmului pe Facebook şi a prezentat primul banner oficial pentru logo-ul nou al super-eroului venit de pe Krypton.

În timp ce regizorul Zack Snyder continuă procesul de producţie pentru mult-aşteptatul şi mult discutatul său film, ce este de fapt un reboot pentru franciza Superman, ce a mai avut o tentativă de reboot cu Superman Returns în 2006 în regia lui Bryan Singer, studioul va trebui să stabilească materialele promoţionale, cum ar fi acest prim pas ce duce spre o campanie publicitară destul de lungă.
Pentru cei care încă nu ştiu, Man Of Steel va continua evoluţia lui Superman care a început cu recentul reboot al numărului 52 din revistea DC Comics, unde îl vom vedea pe Omul De Oţel într-o lumină nouă, cu o origine revizuită, un costum nou şi mici variaţii ale puterilor sale, care îl fac mai puţin invincibil.
Noul banner nu răspunde întrebărilor legate de calitatea noului filmului regizat de Snyder, dar adevărul este că arată destul de bine şi grafica aminteşte puţin de logouri mai vechi, doar că culorile sunt puţin schimbate.
Titlul pentru logo este frumos făcut, design-ul amintind de logourile lui Christopher Nolan pentru trilogia Batman, ţinând cont că Nolan este implicat în acest reboot ca şi producător executiv.

În conformitate cu mitologia nouă ce îl înconjoară pe Superman, logo-ul va fi de fapt mai mult decât o simplă literă cusută pe costumul de spandex albastru.
Mai nou, semnul distinctiv al lui Superman are şi alte funcţii, în conformitate cu noua armură (costum) care va funcţiona acum ca un fel de armură Kryptoniană, adăugând alte funcţii defensive pentru Superman, probabil că un fel de scut ce îl va proteja pe super erou.

În panteonul eroilor, Superman este personajul cel mai cunoscut şi respectat din toate timpurile.
Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un jurnalist tânăr, care se simte înstrăinat de puterile sale dincolo de orice imaginaţie.
Transportat pe Pământ cu ani în urmă de pe o planetă avansată tehnologic numită Krypton, Clark se luptă cu întrebarea supremă:
– De ce sunt eu aici?
Modelat de valorile părinţilor săi adoptivi Martha (Lane) şi Jonathan Kent (Costner), Clark descoperă în curând că având super-abilitati înseamnă şi a lua decizii foarte dificile atunci când lumea din jur are nevoie de stabilitate.
Vor fi abilităţile sale folosite pentru a menţine pacea, sau utilizate pentru a dezbina şi cuceri?
Clark trebuie să devină eroul cunoscut sub numele de Superman, nu numai pentru străluci ca o ultimă speranţă pe pământ, ci şi pentru ai proteja pe cei pe care îi iubeşte.

Filmul are o distribuţie de excepţie ce include nume ca Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Lois Lane), Kevin Costner (Jonathan Kent), Laurence Fishburne (Perry White), Michael Shannon (General Zod), Diane Lane (Martha Kent) şi Russell Crowe (Jor-El).
Man Of Steel este produs de Charles Roven, Emma Thomas, Christopher Nolan şi Deborah Snyder, iar scenariul este scris de David S. Goyer bazat pe o poveste de Goyer şi Christopher Nolan şi este programat să ajungă pe marile ecrane începând cu 14 Iunie 2013.

4 comentarii

  1. E christopher Nolan producator 🙂
   Sunt sigur ca are ceva de zis in privinta asta.
   Oricum cel putin socant pana acuma e lipsa chilotilor peste pantaloni la Superman, si sunt sigur ca or sa mai fie surprize placute.
   Pana la anu se pot intampla multe 🙂

   p.s. @Chat Gay, pentru cat de bine citesti tu, e JOC 🙂
   Tu considera-l joc, cauta-l la anu poate-l gasesti :))
   E regizat de Zack snyder 😀

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.