Ashton Kutcher Va Fi Steve Jobs În Filmul Biografic Despre Geniul Apple

Ashton Kutcher îl va interpreta pe Steve Jobs într-un film biografic care spune povestea de viaţă şi de muncă a răposatului geniu, de la un a fi un hippiot aflat în derivă până la a ajunge co-fondator al companiei Apple.
Având în vedere alegerea distribuţiei destul de ciudată, simţim nevoia de a prefaţa această poveste cu afirmaţia că acestă ştire nu este o păcăleală de 1 Aprilie şi nici de 2 Aprilie, ci este o ştire reală 100% verificată.
Cu acest aspect în minte, trebuie să ştiţi că dl. Ashton Kutcher se pregăteşte aparent pentru a-l întruchipa pe co-fondatorul companiei Apple, Steve Jobs, într-un film biografic numit simplu Jobs.

Născut pe 24 Februarie 1955, Steve Jobs nu a stat în industrie niciodată pentru bani.
El a fost un hippie în sensul clasic al cuvântului, pentru foarte mulţi ani, fiind un ascultător pasionat de Beatles şi Bob Dylan şi chiar dacă nu a terminat o facultate, sentimentele care nutreau în interiorul său erau de creativitate, evoluţie şi respect pentru informaţie.
Printre realizările notabile ale lui Steve Jobs, in afară de numeroasele invenţii colosale Apple din industria informatică si a telecomunicaţiei, se numără şi achiziţionarea de la George Lucas în 1986 a unei divizii de grafică asistată pe calculator, care la puţin timp a devenit Pixar Animation Studios.
Steve Jobs a fost CEO la Pixar până în momentul în care a vândut compania celor de la Disney, în 2006, în nişte condiţii care le asigurau în continuare angajaţilor de la Pixar libertate creativă totală.

Noţiunea unui film biografic despre geniul de la Apple, Steve Jobs, nu este tocmai nouă, având în vedere că Sony a început dezvoltarea proiectului unui astfel de film, începând cu câteva zile de la trecerea în nefiinţă a celebrului inovator.
Ultimele zvonuri sugerau că scriitorul Aaron Sorkin (Social Network) ar fi fost luat în considerare pentru a scrie scenariul proiectului de studio, ştire ce până la urmă s-a dovedit a fi neîntemeiată.
Mai nou, toate direcţiile duc spre Joshua Michael Stern, care se pare că va regiza filmul intitulat Jobs după un scenariu scris de Matt Whiteley.
Filmul va face cronica vieţii lui Steve Jobs, care a avut un parte de o viaţă fascinantă, ajungând de la un tip hippie aflat în derivă, să fie co-fondator al companiei Apple.
În ciuda trecutului actoricesc axat în general pe comedie al lui Ashton Kutcher, trebuie să recunoaştem că seamănă destul de mult cu Steve Jobs.

Cu toate acestea, aspectul nu este cel mai puternic argument atunci când vine vorba de un film biografic, iar lipsa unor roluri cu influenţe dramatice din CV-ul lui Kutcher nu prea ne face să credem că el va străluci într-un asemenea rol.
Dar indiferent de preferinţele noastre, a tuturor în general, producţia pentru filmul biografic Jobs, este programată să înceapă undeva în luna Mai, ridicând deja unele îndoieli asupra necesităţii proiectului celor de la Sony.
Am fi extrem de încântaţi să vedem un film biografic despre Steve Jobs scris de Sorkin, dar în această privinţa decide doar studioul şi dacă un film ca Social Network a reuşit să readucă la succes filmele biografice, atunci acesta ar trebui să fie de două ori mai interesant decât cel despre fondatorul reţelei sociale Facebook.

Deşi nu credem că Ashton Kutcher este alegerea potrivită pentru rolul principal din filmul Jobs, ar fi drăguţ să vedem cum actorul îşi mai diversifică planurile de actorie şi să rămânem plăcut surprinşi de performanţele sale.
Tu ce crezi, este Ashton Kutcher potrivit pentru rolul Steve Jobs în filmul biografic despre co-fondatorul companiei Apple?

4 comentarii

  1. Are they lunatics???
    Cum sa-l ia pe Kutcher pt rolul lui Jobs?
    Clar ca astia nu stiu cum sa-l scoata pe tanarul asta mai in fata si sa-i spele pacatele …come on!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.