DeVito – Schwarzenegger Şi Eddie Murphy În Continuarea Filmului Gemenii

Danny DeVito şi Arnold Schwarzenegger vor face echipă cu Eddie Murphy pentru continuare filmului clasic Gemenii, ce se va intitula Tripleţii.
Exact, chiar dacă nu vă vine să credeţi, clasicul film Twins, în care a jucat Danny DeVito şi Arnold Schwarzenegger va avea parte de un sequel ce îl va aduce la bord pe Eddie Murphy în rolul celui de al treilea frate înstrăinat, filmul având momentan titlul provizoriu de Triplets.

Zvonuri despre un sequel la filmul Twins au apărut încă de când Schwarzenegger şi-a anunţat retragerea din politică, dar toată lumea a considerat zvonul a fi nu mai mult decât o glumă unor publicaţii online ce au speculat acest moment cu exactitate.
În timp, majoritatea publicaţilor de specialitate, au recunoscut că un asemenea proiect s-ar putea să aibă un mare succes în contextul actual al industriei cinematografice şi ar aduce o briză de comedie clasică, multă lume a respins vehement acest zvon şi l-au clasat ca fiind o farsă lansată de 1 Aprilie.
Aflând despre aceste zvonuri, fostul senator a declarat atunci când a fost întrebat despre film că:
-„Mi-ar plăcea să fac un alt film Gemenii şi ca să vă spun sincer, deja am vorbit cu Danny (DeVito) despre un film ce s-ar putea intitula „Tripleţii” şi cum probabil o să găsim pe cineva ca Eddie Murphy, nu ştiu cum s-ar putea întâmpla asta din punct de vedere medical şi nici din punct de vedere fizic, dar sunt sigur că vom găsi o explicaţie într-un posibil scenariu amuzant. Chiar ar fi hilar. Pot deja să îmi imaginez un poster… Un panou mare cu noi trei ce spune: „Au mai descoperit unul, Tripleţii! În Curând” Mi-ar plăcea asta mult, pentru că sună a divertisment real. Dacă am reveni cu asemenea film de Crăciun, cum ar fi pe 5 decembrie sau ceva de genul ăsta, am fi lideri de piaţă”, a declarat Arnold Schwarzenegger râzând.

Într-un final Danny DeVito a clarificat recent într-un interviu unele lucruri despre aceste zvonuri, interviu în care a precizat că nu există deocamdată nici un regizor ataşat proiectului, dar că acelaşi Ivan Reitman (Twins) va produce proiectul prin intermediul lui Montecito Pictures şi că continuarea Triplets este în proces de recrutare a unor scenarişti, el însuşi având nişte discuţii preliminare despre procesul de creaţie al subiectului cu Eddie Murphy Şi Arnold.
În timp ce unii oameni sunt suspicioşi gândindu-se la acest proiect, se pare că mult mai mulţi au recunoscut că un sequel pentru Gemenii, are potenţial de a deveni un film hilar foarte bun, ca să nu mai vorbim de impulsul care l-ar avea pentru cariera lui Murphy şi revenirea lui Schwarzenegger la cariera de actor.

În speranţa că Tripleţii va avea parte de aceeaşi ironie dramatică în ceea ce priveşte contrastul dintre statura fizică a actorilor principali, ce a făcut ca Gemenii să fie o comedie atât de gustată, vom încerca să vă ţinem la curent cu dezvoltarea viitoarei comedii, ce cu siguranţă va produce ceva vâlvă în lumea cinematografică.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.